Şimdi Ara

Ekran kartı ile işlemci uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim intel core 2 duo e4600 2.6 ghz oc ile 3.2 ghz yaptım 300 watt bir psu ya sahibim öğrenci olduğum için bilgisayarımı değiştirme şansım yok Msı Gtx 750 ti almayı düşünüyorum uyarmı bilgisayarıma güncel oyunlarda en azından medium ayarda 30 fps alabilirmiyim cevaplarınızı bekliyorum.

• Dream03 D kullanıcısına yanıt
    maalesef olmaz çünkü psu yetersiz zaten o.c yapmışsın daha çok enerji harcayacak birde buna birde ekrankartı 65 watt . Ayrıca o kart e4600 işlemciye fazla gelir darboğaz yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

maalesef olmaz çünkü psu yetersiz zaten o.c yapmışsın daha çok enerji harcayacak birde buna birde ekrankartı 65 watt . Ayrıca o kart e4600 işlemciye fazla gelir darboğaz yapar.

@peki oc kapatıp alsam cunkü maxwell mimarisi olduğu için daha az güç tüketimi var internetteki makalelerde 300 wattlık bir psunun yeticeğini yönünde soylenimler var ve bide peki en az kaç wattlık psu lazım
    r7 250 öneririm güç tüketimi az.
    şimdi senin bilgisayarın 7-8 yıllık bilgisayar bu geçen sürede psu da zayıflamıştır. 300watt yazıyor gerçekte şuan o 300 wat falan değildir. daha düşük enerji depoluyordur 250 watt falan olsa o da iyi. tani güç kaynağın yeni olsa belki gene idare edebilirdi ama eski psu ya fazladan yük bindirmek çok sakıncalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.