Şimdi Ara

EKRAN KARTI İDEAL SICAKLIK ve FAN DEĞERLERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

Hocam az once eve gittim bf4 ve crysiste 1150/5400 1.2 volt olarak ocledim ve sicaklik 58 dereceyi gecmedi

Kartın hayırlı olsun, güle güle kullan.1.2 volt ile 58 derece iyimiş voltajı daha fazla verebiliyormusun karta?

EKRAN KARTI İDEAL SICAKLIK ve FAN DEĞERLERİ

suan birtek performansı düşük geldi bana gtx660ti ye göre oda normal sanırım zaten ben amd sevmıyorum driver yüzünden mantle merakım yüzünden aldım

• _____________________________

• _____________________________
  • quote:

quote:

quote:

Hocam az once eve gittim bf4 ve crysiste 1150/5400 1.2 volt olarak ocledim ve sicaklik 58 dereceyi gecmedi

Kartın hayırlı olsun, güle güle kullan.1.2 volt ile 58 derece iyimiş voltajı daha fazla verebiliyormusun karta?

suan birtek performansı düşük geldi bana gtx660ti ye göre oda normal sanırım zaten ben amd sevmıyorum driver yüzünden mantle merakım yüzünden aldım

Hocam mantle işe yarıyorsa sevindim. Amd sinde Nvidiasında değilim ekran kartı iyiyse sorun yok

Sonicman @ İşte bakacam Vatana görerek almak her zaman iyidir hocam
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma

• quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

quote:

quote:

quote:

Hocam mantle işe yarıyorsa sevindim. Amd sinde Nvidiasında değilim ekran kartı iyiyse sorun yok

Sonicman @ İşte bakacam Vatana görerek almak her zaman iyidir hocam

Bende herzaman görerek mağazadan alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değerler nasıl hocam

EKRAN KARTI İDEAL SICAKLIK ve FAN DEĞERLERİ  EKRAN KARTI İDEAL SICAKLIK ve FAN DEĞERLERİ

• quote:

değerler nasıl hocam

EKRAN KARTI İDEAL SICAKLIK ve FAN DEĞERLERİ  EKRAN KARTI İDEAL SICAKLIK ve FAN DEĞERLERİ

Buz gibi kart voltaj en fazla kaç verebiliyorsun? 1.2 volt az gelmiş kart serin hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 25 Şubat 2014; 20:47:36 >

• hocam + bir soru daha 22-30 derece minumum da , eyvallah kasada da 5 er fan var en az (12) e peki bu ses olayı nasıl oluyor ? kasadan çok ses gelmiyor mu , sadece fanların çıkardığı hava akımı kasada sağa sola çarpsa ciddi ses yaratır ? Ekran kartının ısıyı düşüreceğiz diye kafa patatese dönmesin benim
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • Sonicman kullanıcısına yanıt
    max 1.3 volt veriliyor ama bu şekilde ideal daha dokunmam
    fan kontrolcüyü sattım zaten bir işe yaramıyordu suan fanlar anakarta takılı ve silent modda yanı ses çok az oda işlemci fanı tam devirde dönüyor ondan :)) zaten oyun oynarken sesi azcık acınca oda kesiliyor

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

hocam + bir soru daha 22-30 derece minumum da , eyvallah kasada da 5 er fan var en az (12) e peki bu ses olayı nasıl oluyor ? kasadan çok ses gelmiyor mu , sadece fanların çıkardığı hava akımı kasada sağa sola çarpsa ciddi ses yaratır ? Ekran kartının ısıyı düşüreceğiz diye kafa patatese dönmesin benim

Fanları iyi seçtim ondan fazla ses yok.
    Pahalı ama fanlar.

kart tutucu meselesi ekran kartının kasaya vidalama-vidalamama mevzusu değil. zaten vidalanması şart -ki bir tane vida zaten onu da tak bir zahmet.uzun ekran kartlarının sağ tarafının aşağı doğru sarkmasını engellemek bu sayede ekran kartının pcb'sinin eğilmesini veya bağlantı noktasından anakarta zarar vermesini engellemek, kasayı taşırken olası sarsıntılarda ekran kartının veya anakartın zarar görmemesi engellemek vb. sebepler için kısaca ekran kartına destek olması bazı kasalara bu özellik konuluyor.

2. cisi sizin kasa havalandırmanız.

3. sü sizin hwmonitör gibi bir programla min max sıcaklık değelerini takip etmeniz faydalı olur. burda ekran kartımın önünde extra fanları ben koydum. ekran kartının fanları gereksiz çalışmasın diye. online oyun oynamıyorsam 50 veya 75 fps ye sabitliyorum. mesela oyun söleyin 1 e 1 karşılaştırmasını yapalım sıcaklık olarak. vrm sayısı da önemli faz diye geçiyor benim anakartım asus tuf b450 pro gaming mesela bunda faz sayısı 10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feris -- 19 Mayıs 2025; 18:25:38 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.