Bildirim
Ekran Kartı İçin Yardım Arkadaşlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Yok malesef olmadı aygıt yöneticisinden baktığımda ünlem işareti var -
Driver booster indir. Bir de onunla dene..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim hatta onun dışında bir sürü program denedim. Yükledikten sonra hep ünlem işareti çıkıyor. Format attıktan sonra böyle oldu ondan önce normaldi. -
Orj. 175.16 release Fx5500 driverı aşağıdaki linktedir. Öncesinde kurduğunuz farklı driver veya driver tooları veya 3. parti yazılımlar varsa kaldırıp denerseniz daha iyi olur.
Ayrıca bu driver sadece Windows XP destekli.
http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/36058#driverInfo-36058=1 -
Bazı donanımlar yeni sürücüde problem çıkarabiliyor. Eski sürüm denemen lazım. Driver pack 2013 indir-bul bi yerden. Eski sürüm sürücü dene bakalım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim yine olmadı malesef. Sistemim xp . -
Hemen deniyorum. İnşallah bu sefer olur. -
Uzun süredir giremedim foruma, bu sorunu çözebildiniz mi acaba? -
Hayır malesef bende yeni gördüm yazdığınızı kusura bakmayın çözemedim. -
Merhaba, çok zaman geçti :)
http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Bu program ile kaldırıp sıfırdan kurulum deneyebilir misin. -
Dediğiniz program ile kaldırdım üstte verdiğiniz siteden yüklüyorum driveri bitince tekrardan bilgilendireceğim sizi. -
-
Evet çözdüm sonunda drivermax adında program indirdim ve onunla hallettim yardım ettin için de teşekkür ederim. -
Geç oldu baya :) Geçmiş ve benzer durumu yaşayan arkadaşlara örnek olsun :) -
drivermax İNDİR EX DE İŞE YARİOR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X