Şimdi Ara

Ekran kartı için bios flashlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim elimde POWERCOLOR HD 4670 PCS 1GB modeli ekran kartı var. Bu ekran kartında oyunlarda ekranın kararması, VPU recover gibi hatalar alıyorum. Çok çözüm aradım. Sorun sıcaklık değil, başka bir şey değil. Çözümü anlayamıyorum. Bios flashlamak çözüm olabilir mi diye düşündüm de açıkcası bunu yapmaktan tırsıyorum. Öncelikle kartın garantisi yok şu an. Bios u buldum netten.

http://www.techpowerup.com/vgabios/35080/Powercolor.HD4670.1024.080909.html

Şimdi ekran kartı bios flashlamak ile ilgili forumda konu var göz attım. Açıkcası birçok ayar yapmışlar. Bu konuda acemi olduğum için ilk başta tırstım. Şimdi ben bu bios'u indirip Ati WinFlash'ta yüklemekten başka bir ayar yapmam gerekiyor mu? Sonra sorun olur, yedek ekran kartımda yok. Mal gibi ortada kalırım diye korkuyorum. Sorunun bu olduğuna emin olsam deli cesareti yapacağım ama sorun düzelmeyedebilir. Ne yapmalıyım dostlar?

Not: Bu arada bu bios ile ilgili özellikler yazıyor. Core clock 750, Memory Clock 873 diyor. Benim normal değerlerim bu şekil değil. Core clock 750, Memory clock 800 benim ki. Bu özelliklere sahip olan da bir AGP kart var biosta. PCI-E yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 10 Temmuz 2011; 13:14:04 >

• _____________________________

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartında Dual Bios
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.