Şimdi Ara

Ekran kartı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "C:\Program Files\ATI\CIM\Bin64\SetACL64.exe" için etkinleştirme içeriği oluşturulamadı.
    Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="amd64",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50608.0" Bağımlı Derlemesi bulunamadı.
    Lütfen ayrıntılı tanılama için sxstrace.exe programını kullanın.

Beyler dün gece pc kapanmişti saat 3 sularinda olay görüntülücüsünden baktim son olarak bu işlem yapilmiş

1haftadir kafayı sıyırıyordum acaba noluyor diye sonun da sorunu buldum ekran karti driveriymiş
    quote:

Hi, I installed the latest display driver only 11.12, in event viewer now shows:

Microsoft.VC80.MFC,processorA​rchitecture="amd64",publicKe​yToken="1fc8b3b9a1e18e3b",ty​pe="win32",version="8.0.50608.0"

C:\Program Files\ATI\CIM\Bin64\SetACL64.exe
    error id: 33 – sidebyside

I reset the pc, reinstalled the driver, same error shows

I might revert back to 11.11 until a better release (had no errors before)

using: win7 64bit ultimate, radeon 6850 1gig

İşte yabanci forumlarda da aynı sorun başgöstermiş bendede 6970 wardi sanırım sorun bu şimdi 11.12 yi silip yerine yenisini yüklücem tabi ciktiysa

• WmiApRpl (WmiApRpl) hizmeti için performans sayacı dizeleri kaldırılamadı. Veri bölümündeki ilk DWORD hata kodunu içerir.

Genelde buda war sürekli olarak
  • Event DetailsProduct: Windows Operating System
    ID: 3012
    Source: Microsoft-Windows-LoadPerf
    Version: 6.1
    Symbolic Name: LDPRFMSG_REGISTRY_BASEINDEX_CORRUPT
    Message: The performance strings in the Performance registry value is corrupted when process %1!s! extension counter provider. The BaseIndex value from the Performance registry is the first DWORD in the Data section, LastCounter value is the second DWORD in the Data section, and LastHelp value is the third DWORD in the Data section.

Resolve
  • açılışta oluşan bir hata ise çalıştıra msconfig yazıp başlangıç sekmesinden kaldırabilirsin.Değilse hata ile ilgili bir resim felan yükler misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustibh

açılışta oluşan bir hata ise çalıştıra msconfig yazıp başlangıç sekmesinden kaldırabilirsin.Değilse hata ile ilgili bir resim felan yükler misin ?

dostum olay günlüğünden baktim aynı bunlar yaziyor işte olay kodu 3011 ve 3012 pc yi reset atan zımbırtı bunlarin çözümü lazim bana lodcrt :r yaptım olmadi netfxi sildim olmadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.