Şimdi Ara

Ekran Kartı Hakkında Bilgi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bi Kaç Sorum Olucak Bilgilendirirseniz Sevinirim
    Anakartım Agp Fakat Kasamın Özelliğinden Biri Güç Kaynağından Gelen PCI EXP Anakarta Takılan Kablo Var Ayrıca. Bunu Taktığım Zaman Sistem PCI EXP mi Oluyor?PCIEXp Ekran Kartları Çalışırmı? 3 PCIEXP Slotu Var Anakartımda Şuan Ekran Kartımı Yenilicem Fakat Burda Kararsız Kaldım Agp Mi PCI mı Anakart Modeli Asus P5PE-VM

Birde Anakart Sadece DDR 400 Mhz Maximum 2gb Ram Destekliyor
    Şöyle Bir Ekran Kartı Var

Modeli
    AGP Destekli » SAPPHIRE 512MB,ATI Radeon HD3850,AGP,DDR3,DVI-I,256 Bit

Burda Yazan DDR3 Nedir Ne Anlama Geliyor(aynı şekilde kartların yanında DDR2 yazanlar) DDR Anakartta Çalışırmı Bu Agp Ekran Kartları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 15 Haziran 2008; 5:21:00 >

• Anakartın AGP cıkıslı PCIE kartlar calısmaz ddr3 olayı sadece ramlar ıcın gecerlıdır anakartın ozellıklerınde ddr yazıyor ıse ddr2 ddr3 ram takamassın ama ekran kartında bu onemlı degıldır SAPPHIRE 512MB,ATI Radeon HD3850,AGP,DDR3,DVI-I,256 Bit bu ekran kartını anakartına rahatlıkla takabılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukiyanen -- 15 Haziran 2008; 5:32:10 >
  • anakartın agp zaten alacağın kart da agp pcı niye karıştırıyosunki...

kartın ddr3 olması takmanı engellemez ama o ankartta ve o remlerle gereken performansı alamayacaksın tabi
  • arkadaşlar sağolun cevaplar için.
    @evohan hocam 2 gb DDR 400 ram takıcam 2slota Ve Bu Ekran Kartının Fiyatı Biraz Pahalı
    SAPPHIRE ATI HD2600PRO(128Bit) 512MB AVIVO 8X bu ekran kartını almayı düşünüyorumfiyat ve performans açısından nasıl bir tercih olur 137 ytl
    dual core 3.0 çift çekirdek işlemcim nasıl bi performans sağlarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 15 Haziran 2008; 20:04:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiltord_ua

arkadaşlar sağolun cevaplar için.
    @evohan hocam 2 gb DDR 400 ram takıcam 2slota Ve Bu Ekran Kartının Fiyatı Biraz Pahalı
    SAPPHIRE ATI HD2600PRO(128Bit) 512MB AVIVO 8X bu ekran kartını almayı düşünüyorumfiyat ve performans açısından nasıl bir tercih olur 137 ytl
    dual core 3.0 çift çekirdek işlemcim nasıl bi performans sağlarım?

dostum ya böyle ddr ram çift çekirdek işlmeci agp kart.. falan karman çorman bir sistem yapmayın benimde kafam karıştı :)
    benim tavsiyem elindeki kasayı komple satıp yeni bir kasa alman .. bu kasaya yapmaya çalışcağın upgradeler biraz ölü yatırım gibi olcak..

bu arada ilk başta 3850 yazmıştın 2600pro nerden çıktı şimdi 3850 o kartı katlar baya baya
    yani sen genede 3850 yi al 2600pro ile ilerde hangi işlmeciyi takarsan tak bir faydası olmayacak sürünecek oyunlarda

- yannız agp kart alacaksın sonuçta ilerde pcı sisteme geçeyim dersen bu kartta elinde kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Haziran 2008; 20:38:33 >

• kafan karışmasın açıkça yazym
    zaten bu agp sistemi bi kaç ay önce almıştım,3850 ekran kartı 280 civarı biraz tuzlu
    Sadece İki Parçayla Tamamlıcam Sistemi
    2Gb Ram 2600Pro Ekran Kartı İle
    Bu Agp Sistemi Uzun Yıllar Kullanıcam Anladığın
    Pcı Geçemem Zaten Şuan.
    Dual Core 3.0
    2Gb Ram
    2600 pro nasıl gider bunu öğrenym yeter
    maximum 150 agp ekran kartına yatırım yapabilirm
  • valla deiğim gibi o ekran kartı ile pek bir performnas alamassın oyunlarda işlmecin çift çekirdek ramlerin ddr 400 olunca işlemciden de gereken performansı alamayacaksın..

bence palit 8600gt sonic agp bulabilirsen al.. yada x1950pro da alabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm sağol hocam cevapların için
  • arkadaşım bir hatanvar sanırım
    bir kartta 1 agp 3 pciex olduğunu ne gördüm ne duydum?
    senin pci ex dediğin pci dır
    ve sen niye gidip yeni sisteme agp aldın anlamadım
    bence bırak onu bunu bir anakart al
    ddr ram le dual core islemci ile agp ekran katıyla pek performanslı bir sistem olmaz ayrıca senin harcayacağın paraya deymez
    ddr lar baya pahalı onu göz önüne aldınmı
    onun yerine ddr2 al daha ucuz
    tabi anakart
    yok ben istemiyorum kendi bildiğimi okurum diyorsan birde anakartının dual core destekleyip desteklemediğine bak istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.