Şimdi Ara

EKRAN KARTI HAKKINDA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 8500 gt mi alim 8600 gt mi ve model olarak yardımcı olabilir misiniz?? bir sürü modeli var çünkü ikisininde..

• ve acaba fanlı mı olsun alcam kart soğutmalı mı?
  • kesinlikle fanlı olsun derim. fansız slint olanlar genelde ısısını anakarta verir yani sirkilasyon olmaz normalde fansız anakart çipset sogutucusu 15 derece ise fansız ekran kartı takınca 20 ila daha üstü ısılara maruz kalabilir fanlı olursa ekran kartı ısı kasadan rahatlıkla atılabilir...
  • anladım kardes ama senin verdiğin linkte 8800 fiyatı var :))...ben ya 8500 alcam yada 8600..hangisi alim sence?
  • kime sorsan 8600 gt al der açamayacagın oyun olmaz .ama 6. aydan itibaren anakart yapısında degişiklikler bekleniyor ilk usb 3.0 olacak yeni nesil yani 6. aydan sonra fiyatlar baya gerileye bilir..
  • ya bende suan 8500gt var ve onu arkadasa vercem ben cidden cok memnunum kartımdan ama aklımdada 8600 var acmadığım oyun olmadı su ana kadar oc yaptım bide gayet güzel ama eğer 8600 ile arasında cok fazla fark yoksa değiştirmeyi düşünmüorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burada tartıiılmış bak istersen
    TIKLA

NOT 8800 ü ben 256 bit olmasından önerdim medem 8500 verip 8600 alıcaksın oda 128 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 21 Nisan 2008; 2:23:12 >
  • inceledim kardes ve bayağı yararı olsu tesekkür ederim...bu arada ddr2 ve ddr 3 arasında ne fark var bilio musun??
  • 8600 al bence
  • tam olarak biliyorum dersem yalan olur ram için soruyorsanız o belli ram yapısı hertzi harklı sanırım bu durum ekran kartındada geçerli yani daha hızlı bellek..
  • acaba anakartı değiştirmem gerekio mu??ddr3 uyumlu olması için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.