Ekran kartım hd 6870 işletim sistemim win 7 ilk başlarda kendi cd sindeki driverı kullandığımda hiç bir sorun yoktu yeni oyunların çoğu ekran kartı güncelleştirmesi istediği için amd catalyst 11.& versiyonlarından herhangi bir driver yüklemeye kalktığımda Amd control center yüklemesine gelince kitleniyordu reset attıktan sonra bilgisayar masaüstüne gelince kitleniyor bende ilk olduğunda format attım hiç bir msconfig ayarı kabul etmediği için gene en son sürüm amd catalyst yükledim kendi sitesinden ama aynı sorun gene oldu bu sefer bir şekilde bir kaç ayardan sonra bi şekilde donmamaya başladı bir süre sonra sürümden kaynaklanan sorun diye düşünerek yeni çıkıcak sürümleri bekledim şuan amd catalyst 11.10 versiyonunu yükledim gene aynı olay oluyor bu seferde bir kaç ayardan sonra düzelttim bunun nedenini hiç bulamadım ama bunun hakkında bana yardım edebilicek varmıydı şimdiden teşekkürler yardımlar için
bu aralar baya yeni oyun çıktıya onlara uygun sürücüler aceleyle fazla denenmeden sürüldü heralde tutarsızlıklar oluyo bendede hd4850 var bende en guncel surumu kurdugumda hat vermeye baslıyo kaldırıp mıcrosoft'un guncellemesındekını kuruyorum sorun olmuyo