Şimdi Ara

ekran kartı güncellemelerini nereden bulabilirim(geforce fx 5200)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tıkla

Fakat FX 5200 gibi kötü bir karta böyle güncel bir sürücüyü kurmak performans düşüşüne neden olabilir fakat yeni oyunlardan o kartla alabileceğin en iyi görüntüyü alırsın seçim senin
  • zaten GreatSoldier hocam en güzel cevabı vermiş bize söz düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary -- 3 Şubat 2006 23:32:08 >
  • sürücüleriwww.guru3d.com dan takip edebilirsin... Özellikle performansa yönelik sürücüler işine yarayabilir...
  • sağolun arkadaşlar
  • Fx5200 için kesinlikle son sürücüleri yükleme.Kart ile verilen cd deki sürücü en iyi sonucu veriyor.Daha yeni sürücüler hatta son sürücüler bazı video dosyalarında,movie maker programında ,video render işemlerinde hata veriyor.Zaten onlar yeni model kartlar için.ben şu anda 52,16 sürücüsünü kullanıyorum.bunu tavsiye ederim.En son sürücülerde performans kazanacağım derken stabilite sorunları yaşarsın.Bazı oyunlardan atma olabiliyor.
  • sağolun arkdaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Tıkla

Fakat FX 5200 gibi kötü bir karta böyle güncel bir sürücüyü kurmak performans düşüşüne neden olabilir fakat yeni oyunlardan o kartla alabileceğin en iyi görüntüyü alırsın seçim senin

Arkadaşa katılıyorum bu sürüm de performansı düşürebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Tıkla

way anasını bea FX 5200'ler bile ragbet görmüyo artık.. aklıma S3 Trio 1MB kullandıgım günler geldi

• http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
    hocam bu adreste ekran kartın için sürücüyü indir. forceware 81.98 kurdum, geforce2 mx400 kullanıyorum hem de. oyunlarda oldukça farketti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.