Bildirim
Ekran kartı güncellemeleri nasıl yapılır ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ekran kartını ücretsiz güncelleyebilirsin. Bunun için ekran kartının markasını ve modelini bilmen yeterli. Atıyorum ASUS ise ASUS'un internet sayfasına girersin, indirmeler bölümünden ekran kartı bilgilerini girersin ve karşına çıkan dosyayı indirip kurulumunu yaparsın. Bu güncellemeleri otomatik olarak yapan programlar da var tabii ama hiçbirini tavsiye etmem, ne yükleyecekleri belli olmaz, en iyisi manuel kurulum yapmaktır düşüncesindeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan Özbey
Ekran kartını ücretsiz güncelleyebilirsin. Bunun için ekran kartının markasını ve modelini bilmen yeterli. Atıyorum ASUS ise ASUS'un internet sayfasına girersin, indirmeler bölümünden ekran kartı bilgilerini girersin ve karşına çıkan dosyayı indirip kurulumunu yaparsın. Bu güncellemeleri otomatik olarak yapan programlar da var tabii ama hiçbirini tavsiye etmem, ne yükleyecekleri belli olmaz, en iyisi manuel kurulum yapmaktır düşüncesindeyim.
Çok tesekkurler degerli zamaninizi Ayirdginiz icin.iyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleyince problemin çözülmeyecek emin ol -
quote:
Orijinalden alıntı: Albert De Salvo
Güncelleyince problemin çözülmeyecek emin ol
yardım ederseniz sevinirim ozaman -
Sen dene, sonuçta sürücün hasar görmüş veya sürümü gündemden düşmüş olabilir. Olmazsa başka çözüm yolu aranır. Kesin konuşup kestirip atmamak lazım. -
Sistem Düşük Kalıyor Olabilir Sonuçta 2gb ram ve 512 MB Ekran Kartı Eskide Kaldı -
Donanımıma laf ettirtmem
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- laptopta fare imleci gözükmüyor
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- ping düşürme
- oem açılımı nedir
- gereksiz dosyaları silme
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X