Şimdi Ara

Ekran kartı güncellemeleri nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaslar,2 gb ddr3 ram 512 mb ekran karti var pcmde fakat 1 gb ram isteyen oyunlarda bile kasiyor.ekran kartindan oldugu dusuncesindeyim nasil guncelleme yaparim,paralimi parasiz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartını ücretsiz güncelleyebilirsin. Bunun için ekran kartının markasını ve modelini bilmen yeterli. Atıyorum ASUS ise ASUS'un internet sayfasına girersin, indirmeler bölümünden ekran kartı bilgilerini girersin ve karşına çıkan dosyayı indirip kurulumunu yaparsın. Bu güncellemeleri otomatik olarak yapan programlar da var tabii ama hiçbirini tavsiye etmem, ne yükleyecekleri belli olmaz, en iyisi manuel kurulum yapmaktır düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Özbey

Ekran kartını ücretsiz güncelleyebilirsin. Bunun için ekran kartının markasını ve modelini bilmen yeterli. Atıyorum ASUS ise ASUS'un internet sayfasına girersin, indirmeler bölümünden ekran kartı bilgilerini girersin ve karşına çıkan dosyayı indirip kurulumunu yaparsın. Bu güncellemeleri otomatik olarak yapan programlar da var tabii ama hiçbirini tavsiye etmem, ne yükleyecekleri belli olmaz, en iyisi manuel kurulum yapmaktır düşüncesindeyim.

Çok tesekkurler degerli zamaninizi Ayirdginiz icin.iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleyince problemin çözülmeyecek emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Güncelleyince problemin çözülmeyecek emin ol

yardım ederseniz sevinirim ozaman
  • Sen dene, sonuçta sürücün hasar görmüş veya sürümü gündemden düşmüş olabilir. Olmazsa başka çözüm yolu aranır. Kesin konuşup kestirip atmamak lazım.
  • Sistem Düşük Kalıyor Olabilir Sonuçta 2gb ram ve 512 MB Ekran Kartı Eskide Kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanımıma laf ettirtmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.