Şimdi Ara

Ekran Kartı Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım 6470m . ( 6400M seriesi de kullanabiliyorum )

Ekran kartımı güncellemek istiyorum , fakat ne atinin sitesinden ne asustan yarar yok . 250 tane driver indirdim hiç biri olmuyor . Sorun şu : 12-09-2012 tarihli driverı kullanabiliyorum en son . 2013 ocak ayından itibaren hiçbir ekran kartını kullanamıyorum .

Ekran kartını indiriyorum , 6470m indirmeme rağmen kurunca 7400m series olarak geçiyor sonra reset atınca ekran kartı kurulu fakat ekran simsiyah hiç bir şey yok . Telefon fenerini tutunca çok az bir görüntü alabiliyorum , bunun sebebi ney ? 100 ' den fazla ekran kartı modeli denedim 2013 ' den sonraki hiçbir ekran kartını kullanamıyorum , direk ekran kararıyor reset atınca .

PC modeli : ASUS K54LY - WİNDOWS 7 - 64 BİT
    Ekran Kartı Modeli : AMD Radeon 6470m yada 6400m series ikiside oluyor.

Asusun sitesi en son 2011 , mart güncellemesini veriyor . Ati ise dediğim gibi en son 12-09-2012 , güncelleyemeyecek miyim ben bu kartı ?

• Konu güncel , yardımlarınızı bekliyorum.
  • Aygıt yöneticisine gir ve görüntü bağdaştırıcıları kısmından ekran kartına sağ tıkla driveri kaldır de ve yazılımınıda sil tikini işaretlede kaldır. Daha sonra program ekle kaldırdan da ekran karatı ile ilgili bir yazılım varsa onuda kaldır ve sonra verdiğim linkteki ekran kartını kur.. mart 2011 demişsin ama ya ayını yanlıs yazdın yada baska ekran kartı ındırıyormuşsun heralde.. verdiğim linktekini bir dene

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/VGA/VGA_ATI_Win7_64_Z885000000.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Aygıt yöneticisine gir ve görüntü bağdaştırıcıları kısmından ekran kartına sağ tıkla driveri kaldır de ve yazılımınıda sil tikini işaretlede kaldır. Daha sonra program ekle kaldırdan da ekran karatı ile ilgili bir yazılım varsa onuda kaldır ve sonra verdiğim linkteki ekran kartını kur.. mart 2011 demişsin ama ya ayını yanlıs yazdın yada baska ekran kartı ındırıyormuşsun heralde.. verdiğim linktekini bir dene

Cevap için teşekkürler , dediklerini yaptım , indirdim , kurdum fakat asusun sitesindeki driver ile aynı :) 19.04.2011 tarihli bu driver :)

• quote:

Orijinalden alıntı: krebilA

quote:

Aygıt yöneticisine gir ve görüntü bağdaştırıcıları kısmından ekran kartına sağ tıkla driveri kaldır de ve yazılımınıda sil tikini işaretlede kaldır. Daha sonra program ekle kaldırdan da ekran karatı ile ilgili bir yazılım varsa onuda kaldır ve sonra verdiğim linkteki ekran kartını kur.. mart 2011 demişsin ama ya ayını yanlıs yazdın yada baska ekran kartı ındırıyormuşsun heralde.. verdiğim linktekini bir dene

Cevap için teşekkürler , dediklerini yaptım , indirdim , kurdum fakat asusun sitesindeki driver ile aynı :) 19.04.2011 tarihli bu driver :)

Ben zaten asusun sitesinden verdim linki.. Benim tekrardan vermemin sebebi sen mart 2011 tarihli diyorsun halbuki asusun sitesinde o driver 2011/07/13 olarak gözüküyor. Ya ay'ı yanlış söylüyorsun yada başka linki indirdin sandım o yüzden tekrar attım linki..
    Sorununa gelecek olursak muhtemelen sen biyerde bi arıza yaptın o yüzden hatalar alıyorsun yoksa verdiğim link doğru.. modeli yanlış bilmediğinden veya bilgisayarda herhangi bir ayar bozukluğu yapmadığından eminsin değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krebilA

quote:

Ben zaten asusun sitesinden verdim linki.. Benim tekrardan vermemin sebebi sen mart 2011 tarihli diyorsun halbuki asusun sitesinde o driver 2011/07/13 olarak gözüküyor. Ya ay'ı yanlış söylüyorsun yada başka linki indirdin sandım o yüzden tekrar attım linki..
    Sorununa gelecek olursak muhtemelen sen biyerde bi arıza yaptın o yüzden hatalar alıyorsun yoksa verdiğim link doğru.. modeli yanlış bilmediğinden veya bilgisayarda herhangi bir ayar bozukluğu yapmadığından eminsin değil mi?

Asusun sitesinde 13 temmuz 2011 olarak gözüküyor doğru fakat o siteye ekleniş tarihi sanırım . Kurunca aygıt yöneticisinde 19 nisan 2011 gösteriyor mart demişim yanlışlık oldu fakat zaten 2011 ' in son ayı olsa da farketmez ben kötü az 2013 ortası 2014 başı gibi bir driver istiyorum ki 2016 ' ya gireceğiz :)

Valla donanımsal bir arıza olduğunu zannetmiyorum , 3,5 yıllık laptop çok çok eskilerden de bu sorunla karşılaşıyordum hiç bir şekilde asusun verdiği driver haricinde yükseltemiyorum ilerisine . Atiden de en fazla 12 eylül 2012 ' ye kadar yükseltiyorum 6400m series diye geçiyor . Ondan sonrakileri tek tek denesemde sonuç yok . Yani dediğim gibi bilgisayarda teknik veya donanımsal bir hata %95 yok . Gerçekten çözümü çok merak ediyorum yada çözümü yok asusa bilet gönderdim , yarın veya öbürsü gün gelecek yanıt , şu driverımı bi güncellesem yemin ediyorum bayram edecem.

• Asustan bugün bir yanıt aldım ;

Sitemizde paylaşmış olduğumuz sürücülerden farklı bir sürücü desteğimiz bulunmamaktadır.

Diye , böyle bir saçmalık ben görmedim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.