Şimdi Ara

Ekran kartı & güç kaynağı problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim şu şekilde bir sorunum var bugün yeni aldığım ekran kartı ve güç kaynağını taktım lakin ekran kartının sürücüsünü yüklediğimde pc acılmıyor restart atıyor sürekli bende güvenli moddan ekran kartını devredışı bıraktım birkaç sürüm denedim ekran kartı için ama hepsindede aynı problem oldu acaba güç kaynağı kaldırmıyor olabilirmi ?

CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 2933 MHz (11 x 267)
    Anakart Adı Foxconn G31MV(-K) (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    Görüntü Bağdaştırıcısı nVIDIA GeForce GT 630
    Ses Bağdaştırıcı nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GF108 - High Definition Audio Controller
    Windows vista s.p2

dipnot : yeni aldğım gigabyte gt630 ekran kartı max 350-400 waltta calısıyor taktığım güç kaynağı ise 450walt

• quote:

Orijinalden alıntı: zerat

Merhaba benim şu şekilde bir sorunum var bugün yeni aldığım ekran kartı ve güç kaynağını taktım lakin ekran kartının sürücüsünü yüklediğimde pc acılmıyor restart atıyor sürekli bende güvenli moddan ekran kartını devredışı bıraktım birkaç sürüm denedim ekran kartı için ama hepsindede aynı problem oldu acaba güç kaynağı kaldırmıyor olabilirmi ?

CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 2933 MHz (11 x 267)
    Anakart Adı Foxconn G31MV(-K) (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    Görüntü Bağdaştırıcısı nVIDIA GeForce GT 630
    Ses Bağdaştırıcı nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GF108 - High Definition Audio Controller
    Windows vista s.p2

dipnot : yeni aldğım gigabyte gt630 ekran kartı max 350-400 waltta calısıyor taktığım güç kaynağı ise 450walt

hocam çok yüksek ihtimal güç kaynağınız kaldırmıyor sistem özelliklerini o sisteme en az 550 / 600 w güç kaynağı almanız gerekirdi birde sizin güç kaynakları gösterdiği verimi tam alamaz biraz düşük değerlerini alır mesela örnek vereyim 500w bir güç kaynağının vericeği en fazla değer 450w dır oda 500w 80+ olur ise

• Merhaba arkadaşlar sorun güç kaynağındadır diye 600walt güç kaynağı aldım aynı sorun tekrar ediyor lütfen yardım edin kafayı yiyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerat -- 6 Ağustos 2013; 16:14:51 >
    (FX 8350/TT Contac30/Asus M5A99X EVO R2.0/HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT(1000/1300) /TT CHASER MK-I FULL TOWER/Seagate 1TB-Corsair 120GB LS SERISI/GSKILL (2X4GB) RIPJAWSX 1866MHZ/COOLER MASTER GX750 WATT)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜç kaynağı sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.