Şimdi Ara

Ekran kartı fanım sürekli bozuluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi.fan sürekli bozuluyor bundan önceki ekran kartımda bu sebeple bozulmuştu fanın çalışmadığını fark edemedım ve kart yandı 1 ay sonra felan yenı ekran kartı aldım. Bı kac gun sonra fan yıne arızalandı nedenı ne olabılır? simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sisteminizi besleyen güç kaynağının yeterli olmaması durumu söz konusudur bu yüzden tüm donanımsal bileşenlerinizi buraya aktarmanızda yarar var.

(Anakart, işlemci, ram, ekran kartı, harddisk ve özellikle de güç kaynağı marka model bilgisi)
  • Kullandığın kartın ve psunun modeli nedir
  • Psu: bross sz250l 250 WATT ATX

Ekran kartı fanım sürekli bozuluyor.
  • Bende de öyle oluyordu. Gittim fansız ekran kartı aldım Sorun ortadan kalktı.
  • Güö kaynağınız nedir peki ?? (Marka - model)
  • http://www.sanalsa.com/urunler/bross-sz-250l-250-watt-atx-power-supply/3306/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fason bir güç kaynağı kullanıyorsunuz ve sisteminizi stabil çalışmasında sıkıntı yaşatacaktır.

Minimum 450W 'lık sağlam ve kalite bir güç kaynağı alın. (FSP, High Power, Thermaltake önerebileceğim güç kaynaklarındandır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiky2122003 -- 19 Temmuz 2014; 16:59:04 >
  • Çok saol hocam bakıyorum simdiden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.