Şimdi Ara

Ekran Kartı Fanı Çalışmıyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ge force 9800 gt ekran kartım var yalnız hw monıtor dahıl butun programlarda fan %0 görünüyor işlem yapmadıgım halde 61 derece sıcaklık görünüyor son driver yüklü fan dönüyor ama bir türlü yapamadım speed fan ile de denedim fans bölümünde hiçbir şey görünmüyor anakart asus h81- mplus belki anakrttandır dedım oda degıl yardım edebılırmısınız sımdıden tesekkurler

• yok mu yardım edecek kimse lütfen ya
  • o kartlarda genelde sabit hızda dönen 1 fan kullanıldı ve bu sebeple ne rpm nede çalışıp çalışmadığını gösteren program olmaması normaldir, çünkü 1 fan kontrölcüye sahip değildir..
  • kasayı açıp bakın fiziksel olarak görün 61 derece sıcaklık boşta iken fazla cidden. Bir de fan çalışıyorsa içini bi temizleyin hatta becerebilirim derseniz ekran kartı soğutmasını kaldırıp içini temizleyin termal macun yenileyin
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    anladım kardeş teşekkür ederim ilgilendiğin için bir şey daha soracam ama most wanted 2 yi oynarken pc kapandı ama sistemim oldukça iyi işlemci i7 4790k anakart h81mplus ram kingston 16 gb yani fan gerektiği gibi görevini yapıyor değilmi
  • Mr.Alp kullanıcısına yanıt
    fiziksel olarak dönüyor ama bilmiyorum işte monitör 3840x2160 olduğu için de olabilir mi
  • ironman166 İ kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi 1 fan kontrolcüsü olmadığından herhangi 1 programla ne hızını görebilir nede müdahale edebilirsin o kartın fanına, fan max hızda sabit 1 şekilde dönüp görevini yapıyor,
    Edit :
    Pc'nin kapanma olayı belki karttanda olabilir yani 2. el ise sorunlu olabilir gibi diyebilirim, yada eski olduğu için miyadını doldurmaya meyillide olabilir v.s. anca o kadar yüksek çözünürlükte o kartın oyun oynatabilitesi yoktur keza üzerinde o çözünürlükte oyun oynatıcak boyutta belleği olmadığında kapanmış olma ihtimalide vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 3 Ağustos 2014; 20:41:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI FANI DURUP DÖNÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Fanları Dönmüyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman166

fiziksel olarak dönüyor ama bilmiyorum işte monitör 3840x2160 olduğu için de olabilir mi

Kesinlikle olabilir hocam 2008 çıkışlı kart sonuçta devasa çözünürlükleri tam anlamıyla destekleyen ilk kartlardan kendisi
    anladım çok teşekkür ederim kardeşim ilgilendiğin için
    önli değil 1920 yada daha altı çözünürlüklerde denersin kartı kapanma sıkıntısı ortadan kalkabilir .
  • Mr.Alp kullanıcısına yanıt
    :D zaten ikinci el almıştım aslında ekran kartı aldım ama iki tane ikiside olmadı tövbe ettim ya kasam 850w ekran kartı çalışmadı r9 280x ile r9 290x ikiside çalışmadı bende sinirlendim daha da almam dedim :D
    Al kasanı götür e.kartı alıcaın firmaya orda taktırıp denet çalışmazsa zaten almazsın, sana zorla çalıştıramadıkları kartı satamazlarya
    ya kaç defa götürdüm kaç defa ayar oldum en sonunda ipler koptu
    Walla sen değilsin belki am snn system nVidia'cı herhalde çünkü 9800GT çalışmış.
  • O sisteme o kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para bir geçse elime tövbeyi bozacam da işte bilmiyorum ki buda çok rahat işimi görüyor ghostu bile sıfır kasma full çözünürlük oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.