Şimdi Ara

Ekran Kartı Fan Dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • r7 250 marka ekran kartı aldım 2 ay oldu önceki power yandı eski olduğu için bu yeni power taktdırdım anakart ram işlemci üçünüde yeniledim ekran kartını taktığım zaman fanı 5 10 saniye çalışıyor sonra duruyor vatana garantiye yolladım servis sorun olmadığını söyledi 2 hafta sonra geldi yine aynı sorun yazılımsal bir sıkıntı olabilir mi ? yardım ederseniz çok sevinirim
    power: Multifon MF p450w
    anakart: msi A68HM-E33 V2
    ram 8 gb ddr 3 1600mhz g skill marka

• Arkadaşlar çok acil cevaba ihtiyacım var şuan açıldı mesela öyle mesaj attım driverını yüklüyorum
  • kartının ısındıkça çalışma özelliği mi var acaba?üst ve orta kartlarda oluyor 250'ye de koymuş olabilirler.furmark aç kartı ısıt ısınınca dönüyorsa mesele yok.geçen seneden beri çıkan kartlarda bu özellik var 60 dereceden sonra çalışma gibi.ısındığı halde dönmüyorsa o zaman bir sorun vardır telefonla videoya çek servise gönder.
  • R7 250 de fanin gpu ısınınca çalışma özelliği var mı bilemiyorum. Eğer varsa belirli bir sıcaklığa ulaşmadan calismaz. Siz bi sıcaklıklardan haber edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmı indirmem gerekiyor hiç bilmiyorum ?
  • Eski psu yandı demişsiniz. Yandıktan sonra hiç sistemi test ettiniz mi? Diğer bileşenlere falan zarar vermiş olabilir. Ayriyetten kartın üzerindeki fan kablosunu kontrol edin, tam temas etmiyor olabilir. Fan dönmüyor iken bilgisayar açılıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 6 Mart 2017; 16:07:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Eski psu yandı demişsiniz. Yandıktan sonra hiç sistemi test ettiniz mi? Diğer bileşenlere falan zarar vermiş olabilir. Ayriyetten kartın üzerindeki fan kablosunu kontrol edin, tam temas etmiyor olabilir. Fan dönmüyor iken bilgisayar açılıyor mu ?

ram anakart işlemci yeniledim zaten fan dönmeye başlıyor sonra duruyor 5-10 saniye kadar sonra ses geliyor hata verdiği için görüntü gelmiyor ama çok kez aç kapa yaparak girdim kapatmak istemiyorum şimdide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı fanı rpm değeri
    6 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Fanları Dönmüyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartını çıkartıp, monitöre anaakrt üzerinden bağlantı yaparak sistemi açmayı dener misin? En azından bu şekilde sorunun kaynağını net bir şekilde görme şansın olur.
  • anakart ve ramlerin pinlerini silgiyle silin belki oksitlenme vardır.
    bu abinin videolarını seyredin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.