Merhaba arkadaşlar daha önceden böyle sorunu çözdüğümü hatırlıyorum ama bu sefer halledemedim
nerden indirirsem indirim nerden denersem deniyim ekran kartı sürücüsünü yükleyince yeniden başlatınca 4 bit oluyor 640 pixel oluyor dahada yükseltilmiyor anca silince normal halini alıyor
Sistemini combofixle tarat bakalım birde Anti virusle tarat sistem geri yüklemede bir çözüm olabilir bunlar olmazsa ekran kartni sok tak ve Birdaha yükle bakalım ne olacak
quote:
Orijinalden alıntı: makavel1
Merhaba arkadaşlar daha önceden böyle sorunu çözdüğümü hatırlıyorum ama bu sefer halledemedim
nerden indirirsem indirim nerden denersem deniyim ekran kartı sürücüsünü yükleyince yeniden başlatınca 4 bit oluyor 640 pixel oluyor dahada yükseltilmiyor anca silince normal halini alıyor
HD 2400 PRO AGP ikinci el yeni aldım
Kart bozuk olabilir dostum :S Kartın üzerindeki çipleri sil, lehim hataları varsa düzelt ( birbirine değen, yamulmuş uçlar varsa ayır )
Doğru driveri yüklediğinden emin ol, modlu işletim sistemi kullanmassan sorun belki çözülür.
quote:
Orijinalden alıntı: GeNccLuBeR
Sistemini combofixle tarat bakalım birde Anti virusle tarat sistem geri yüklemede bir çözüm olabilir bunlar olmazsa ekran kartni sok tak ve Birdaha yükle bakalım ne olacak
format atıyorum ilk driverleri yüklemeye çalışıyorum yani virüs problemi değil
quote:
Orijinalden alıntı: cashr00t
quote:
Orijinalden alıntı: makavel1
HD 2400 PRO AGP ikinci el yeni aldım
Kart bozuk olabilir dostum :S Kartın üzerindeki çipleri sil, lehim hataları varsa düzelt ( birbirine değen, yamulmuş uçlar varsa ayır )
ikinci el yeni aldım kart tertemiz gözüküyo ve öyle dedigin gibi bişey yok
quote:
Orijinalden alıntı: createemir
Doğru driveri yüklediğinden emin ol, modlu işletim sistemi kullanmassan sorun belki çözülür.
yok direk driver kullanıncada aynı oluyor
arkadaşlar ben yeni laptop aldım lenovo v570 1 gb nvidia geforce 410m ekran kartım var oyun yükledim çalıştırmadı birkaç oyun daha denemdim fakat yine açmadı acaba problem nedir ?
Denetim masasında "Nvidia" kontrol paneli olması lazım buraya girerek oyunları on board ekran kartı değil de, harici ekran kartını kullanmasını yapılandırman gerekiyor. Kontrol paneline göz atarsan yapabilirsin.
win7 ?
Windows 7 olmasının bir farkı yok..
Nvidia'nın bir kontrol paneli olması lazım. Yada masaüstüne sağ click yap, çıkan ekran da da olabilir.
programı kurmadan güncelleştirdiysemde varmıdır o panel ?
sorunu çözeli çok oldu ama topic in güncel olduğunu görünce çözümü yazıyim dedim; sorun kesinlikle driver da olmadı tamamen manuel olarak deneyin ben orjinal sitesinden indirip deniyordum sorun yapıyordu sonunda çözdüm ama oyunlarda hata yapmaya başladı bende win7 kurdum geçtim sorun kalmadı hem onda hiç uğraşmadım kendi buldu yaptı.
bende güncel görünce cevaplamak istedim
Ekran kartını tekrar kurun ilk 4bitte açtıgında,pc yi açıp kapatın,düzeliyor,kolay gelsin.
arkadaş pc yi gene getirdi bu sefer yaparım dedim xp kurdum gene sabahtan veri ugrasıyorum olmuyor
ekran kartı driverini yükleyince 4bit oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme