Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver'ın İlginç Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl önce "Nvidia GeForce 9500GT Super+ 1024MB" ekran kartı aldım. 1 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım formatlarımda kutunun içerisindeki CD ile driver kurulumunu yaptım hiç bir soruna rast gelmedim. Fakat 1 ay önce CD çantamı kaybettim. 1 hafta önce de format atmam gerekti. Formatımı attım Nvidia.com'a girip güncel driveri indirdim kurdum. Şöyle bir sorun oldu ; Hiç bir tam ekran oyuna giremiyorum. Örneğin C.s 1.6'ya girmeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor oyun gelmiyor. Divx Player gibi playerler ile film açıp kapatınca pc bi anda kilitleniyor tek çözüm reset kalıyor. Ben belki güncel driverden kaynaklanıyordur dedim Nvidia dan uyumlu driver taraması yaptırdım uyumlu olanı indirdim yine aynı sorun oldu. Ben de devid.info adresinden donanım kimliği ile eski bir driver indirdim. Tamam oyunları çalıştırdı ama arada durduk yere hiç birşey yapmasam bile ekrana saçma sapan renk kaymaları meydana geliyor bir süre sonra sinyal yok diyerek ekran kendini kapatıyor 2 dakika sonra geri geliyor kasma yapıyor vs. Ekran kartım neden böyle bir sıkıntı yapmıştır günceli niye kuramıyorum ?

Şu an kurulu olan driverim : http://devid.info/tr/p373674/NVIDIA+GeForce+9500+GT

Nvidia.com Uyumlu Driver Taraması Sonucu : http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/59662#
    GeForce 314.22 Driver 
    Versiyon: 314.22 - WHQL
    Tip: Grafik Sürücüsü
    Sürüm Tarihi: Mon Mar 25, 2013
    İşletim Sistemi: Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit, Windows Vista 32-bit
    Dil: Turkish
    Dosya Boyutu: 163.97 MB

Donanım Kimlikleri :
    PCI\VEN_10DE&DEV_0640&SUBSYS_00000000&REV_A1 
    PCI\VEN_10DE&DEV_0640&SUBSYS_00000000
    PCI\VEN_10DE&DEV_0640&REV_A1
    PCI\VEN_10DE&DEV_0640
    PCI\VEN_10DE&DEV_0640&CC_030000
    PCI\VEN_10DE&DEV_0640&CC_0300

*Monitör LCD'dir tüplü değil.
    *İşletim sistemi Win7 32bit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.