Şimdi Ara

Ekran kartı driver güncelledim bilgisayar kafayı yedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

No amd graphics... adlı bi hata alıyordum radeon ayarlarına girince. Ekran kartı driverı güncelledikten sonra bilgisayar kendini sürekli yenilermiş gibi başlatıyor (r7 360 ekran kartı) cpu kullanım %90lara cıktı boşta bi an. İrkildim resmen video var atamıyorum arkadaslar lütfen yardım. (Bu arada garantileri duruyor vatan bu olaya bakarmı acaba)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenli modda pcyi aç ve sürücüyü kaldır. Daha sonra resmi internet sitesinden güncelle. Eğer oradan yaptığın güncelleme bu duruma getirdiyse, drp.su, devid.info gibi sitelerden güncelle. Ya da önce bi vatana götür sor bakalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Güvenli modda pcyi aç ve sürücüyü kaldır. Daha sonra resmi internet sitesinden güncelle. Eğer oradan yaptığın güncelleme bu duruma getirdiyse, drp.su, devid.info gibi sitelerden güncelle. Ya da önce bi vatana götür sor bakalım?

Hocam kendi sitesinden en son sürümü indirdim böyle oldu 04.04.2017 tarihli güncellemesiydi.
  • tizamensi kullanıcısına yanıt
    Sürücüyü yükleme o zaman ya da betasını yükledin. Bir kontrol et derim.
  • quote:

Güvenli modda pcyi aç ve sürücüyü kaldır. Daha sonra resmi internet sitesinden güncelle. Eğer oradan yaptığın güncelleme bu duruma getirdiyse, drp.su, devid.info gibi sitelerden güncelle. Ya da önce bi vatana götür sor bakalım?

Vatan çalışanına video şeklinde izlettim sorunu. Format at arıza devam ederse vs neyden kaynaklanırsa onu yollarız garantiye. Dedim garantisi var herşeyin siz atın bi bakın sorununa. Adam diyor windowsun format CD sin burdanmı aldınız hayır deyince diğer eleman diyor cpu 80-90 kullanıyor işlemci fanını değiştir diyor. Rezaletti resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: tizamensi

quote:

Vatan çalışanına video şeklinde izlettim sorunu. Format at arıza devam ederse vs neyden kaynaklanırsa onu yollarız garantiye. Dedim garantisi var herşeyin siz atın bi bakın sorununa. Adam diyor windowsun format CD sin burdanmı aldınız hayır deyince diğer eleman diyor cpu 80-90 kullanıyor işlemci fanını değiştir diyor. Rezaletti resmen

Hocam sen şu güvenli modda pcyi aç ve sürücüyü kaldır bakalım önce. Sonra sürücüyü güncellemeden bi kontrol ederiz. Varsa bi sorun çözmeye çalışırız yoksa sürücü ararız beraber

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.