Şimdi Ara

Ekran kartı dönüştücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rx570 ekran kartım var fakat monitörun girişlerine uymuyor, dönüştürucu varmış sanırım bilgisayarcidan alacağım herhangi bir dönüştürucu olur mu hani uymama sorunu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kartta DVI, Display Port ve HDMI çıkışları olmalı.

Bunlar uymadığına göre monitöre VGA dan bağlıyorsunuz diye tahmin ediyorum. Monitör girişinin ve kart çıkışlarınızın resmi ile bilgisayarcınıza gidebilir ya da online olarak satın alabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim yorumunuz için evet monitörun girişi vga uyumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VGA to DVI veya VGA to HDMI olanları tavsiye ederim VGA to Display Port genelde daha pahalı oluyor.

Ben bilgisayarlarımdan birini VGA to DVI dönüştürücü ile kullanıyorum.(kartınızın DVI girişi olduğundan emin olun)
  • Sizin kartta analog çıkış yok. Vga çevirici alacaksınız. Yalnız sizin karttaki dvi çıkışı analog desteklemediği için pasif çevirici ile çalışmaz. Aktif çevirici lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için ,vga dönüştürü aldım arızalı çıktı ,display dönüştürü aldım sorun kalmadı , konu kilitlenebilir beğenilerinizi verdim
  • Dönüştürücü ile kullanımda en sorunsuzu DP'tur. DP spesifikasyonları tanımlanırken dönüştürücüler de standarda bağlanmıştır. Dolayısı ile uyumsuzluk sorunu çok azdır. HDMI ve DVI da böyle bir standartlaşma yok, dolayısı ile bir cihazda çalışan dönüştürücünün başka bir cihazda çalışmaması gayet olağan bir şeydir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ekran Kartı.
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.