Şimdi Ara

ekran kartı bilgi ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce merabalar. bi şey sormak istedim ekran kartımı güncellemek istiyorum şu an elimde 512 mb nvdia geforce 9400 var. hd özellik galiba ekran kartına ait bi şey. 2 gb hd özelliği olan ekran kartı arıyorum fakat bilgisayarıma uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım

Birde kaç gb olduğuna takılmayın 2 gb ekran kartının battlefield 3 hariç başka bir oyuna pek bir etkisi yok tabi bu dediğim üst düzey kartlar için, örn: 2gb 5450 gibi kartlar lowda oynatır oyunları.
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaslan

ilk önce merabalar. bi şey sormak istedim ekran kartımı güncellemek istiyorum şu an elimde 512 mb nvdia geforce 9400 var. hd özellik galiba ekran kartına ait bi şey. 2 gb hd özelliği olan ekran kartı arıyorum fakat bilgisayarıma uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım

öncelikle işlemciniz nedir psunuz kaç watt işlemcinizin darbogaz yapmadıgı ve psunuzun yettigi yere kadar bir kart önerelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.