Şimdi Ara

Ekran kartı AMD R5 M530 yazıyordu R7 M340 çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartına AMD R5 M530 yazıyordu. R7 M340 çıktı. Bu nasıl bi olay anlamadım gitti. Lütfen anlayan biri yardımcı olsun

Edit:

Sorun halledildi.

Sorunun çözümü çok basitmiş. Ekran kartını güncelleyerek sorun halledildi. Şu an kendi ekran kartı gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temmuz07 -- 12 Ekim 2017; 0:10:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam nerden baktınız ? Dxdiag'da mı öyle görünüyor yoksa netten indirip baktığınız bir programda mı ? Çünkü yazılımsal programlar yüklü sürücüden dolayı yanlış bilgi verebilir. Farklı programlar ile deneyin. Ve laptopun genel donanım listesinde yer alan ekran kartına göre son sürücüyü indirip kurarak yeniden kontrol edin. Bir de aynı ürün farklı serilerde çıkıyor belki güncel sürümde farklılık yapılıp kart değiştirilmiş olabilir. Zor gibi görünsede ihtimal dahilinde. Başta anlattığım şekilde sorun devam ederse aldığınız yere bi sorun. Netten baktığımda Seri R5 Model M430 yazan da var. Seri R5 Model M530 yazan da. Belki güncel sürümlerde R7 serisi kullanılmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 11 Ekim 2017; 4:19:59 >
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Size R5 530 mu iyi yoksa r7 340 mı. Bilgisayara ihtiyacım var yoksa anında iade edicem.

• temmuz07 T kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam her iki kart hakkında da pek bilgim yok. Laptop ise şahsi olarak hiç sahip olmadım. O yüzden benim kıyaslamam pek doğru olmaz diye düşünüyorum. Ancak seri olarak R7 daha iyi. Ancak hangisi daha yeni nesil daha yeni teknoloji barındırıyor bilmek gerekir. Mantık olarak ele alırsak R7 üst R5 e göre üst segment. Bununla beraber yeni sürümde yeni teknoloji ile kullanılır ( kalkıp yeni sürüme R5 ten kötü eski sürüm R7 koyacak kadar da aptallık yapılacağını sanmıyorum ). Bu şekilde ele alırsak R7 daha iyidir. Ancak birebir laptop hiç kullanmadığım için diğer arkadaşlardan gelecek yorumları bekleyin. Ya da o fiyat aralığında farklı ürünlere göz atın. Belki aynı fiyata veya bi tık üzerine daha kaliteli ürün alabilirsiniz. Ona göre de eldekini iade edersiniz.
    Tamamdır hocam çok teşekkürler. Umarım anlayan arkadaşlar yazar

Lenovo sitesinde ürününüzü bulursanız yardımcı olmaya çalışayım.

https://www3.lenovo.com/hk/en
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    http://www.gold.com.tr/lenovo-v510-80wq024ntx-notebook_u

Hocam lenovonın sitesinde maalesef bulamadım.

Ama almış olduğum ürün bu

Siz en iyisi Lenovo Müşteri Hizmetleri,ne telefon edin, çünkü elinizdeki nasıl bir model ise, hem Türkiye sitesinde hemde Uluslararası sitesinde böyle bir ürün görünmüyor.

Lenovo Türkiye
    0216 570 01 00
    Bir çok sitede satışı yapılıyor ama bende bulamadım.

Satışı yapılıyor ama ürün resmi sitede yok, bu biraz tuhaf bir durum, dediğim gibi, en kesin bilgiyi müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.
    Eyvallah hocam tamamdır

• Öncelikle yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Belki aynı sorunla karşılaşan birileri olabilir diye paylaşmak istedim.

Sorunun çözümü çok basitmiş. Ekran kartını güncelleyerek sorun halledildi. Şu an kendi ekran kartı gözüküyor.

Hocam ilk mesajımda zaten size söylemiştim. Sistemden kontrol edip son sürücüyü indirip kurun öyle deneyin diye. Sanırım o kısmı atlamışsınız. Sonrasında satmayı falan düşünüyorum diyince de konu başka yerlere gitti. O yüzden de diğer arkadaşlarda size farklı yollar önerdiler. Neyse sorun geçte olsa çözülmüş. Bundan sonra ( umarım hiç sorun yaşamazsınız ) bu tür konular açtığınızda yazılan yorumları dikkatlice okuyup yaptıklarınızı yazarsanız diğer insanlarda sürekli başka çözümler peşinden koşup zaman harcamamış olurlar diye düşünüyorum. Sitem değil gözden kaçabiliyor diğer arkadaşların emeklerine saygıdan ufak bir not düşeyim dedim :)

Tekrardan geçmiş olsun. Hayırlı geceler.
    Hocam o an bilgisayar yanımda olmadığı için deneyemedim. Akşam denedim ve dediğiniz gibi oldu. Yardımcı olan herkes teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.