Şimdi Ara

Ekran kartı alıyorum ama kafam çok karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi ben kocaelide oturuyorum ve vatan bilgisayardan 7 kasımda ekran kartı alacağım sorum şu 2 çeşit kartlara baktım biri r9 280 diğeri gtx 760 fpslerini inceledim videolar izledim ve aralarında fark olmadığını fark ettim kimi oyunlarda gtx 760 öne geçiyor kimisinde r9 280 ama amd geçtiğinde arasında sadece 2-3 fps oynuyor gönlüm gtx 760 da büyük ihtimallede gtx 760 alacağım ama Kocaeli vatanda msi-asus-zotac kalmamış sadece evga bulunmakta fiyatlarında ise fark yok msi ve asus biliyorum ama evga almak zorunda kalacağım için sizlerden bilgi almak istedim sizce ne yapmalıyım

zotac mı?
    msi mı?
    asus mu?
    evga mı?

kısaca açıklarsanız sevinirim

• moonquad kullanıcısına yanıt
    Zotac iyiki kalmamış çünkü soğutması berbat, gtx 760 için, asus'ta iyiki yokmuş çünkü gtx 760'ta esgeçilir, zaty zotaca'tan çokta iyi değil ve o.c yeteneği de kötü. MSI TF soğutması çok başarılı kart kalitesi yüksek, en alınası kartları uygun fiyata sunuyo, zaty son dönemler'de yaptığı kaliteli e.kartlarıyla baya 1 çıkışta, eVGA ise yurt dışında nVidia dendiği an tek geçilen 1 firma, oldukça kaliteli ürünler yapıyo, yani zotac veya asus yerine direk tercih edilir ama MSI ve eVGA arasında kalınsaydı MSI tercih edilirdi, bu durumda direk eVGA alıp kullanırsın, asus'muş, zotac'mış, dönüp arkana bakmazsın bile
  • MSI olmadığı için evga tercih edeceğim o zaman
    Aynen, zaty dediğim gibi avrupada, MSI dahil bütün markalar varken bile, eVGA daha fazla rağbet görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 28 Ekim 2014; 20:42:04 >
  • şuanki işlemcim ile sorun yaşarmıyım
    u soruyu sorduğunda işlemcinn ne olduğunuda yazsaymışsın keşke. =)
  • imzama baktın mı bilmiyorum ama i3 2100 :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sıkıtın olmaz, özellikle 1600 ve üzeri çözünürlüklerde rahat çalışır, onun dışında minimum 4 çekirdek istiyen oyunlarda belki olması gerekenden düşük framler alırsın, ancak rahatsız edici şekilde darboğaz oluşmaz.
    ilerliyen zamanlarda artık 4 çekirdek istiyen oyunlar artıcak, belli 1 yerden sonra belki zaty işlemcin yetersiz kalıcak ve ozaman darboğaza doğru yolculuun başlıyabilir ama ileride işlemcini değiştirme ihtiyacı duyup zaty değiştiriceksindir.

Bu arada ben uzun süredir hiç 1 gezginle kimsede imza fln göremiyorum, nick ikonu altında pc terchleri yapanlarınkiler görünüyo ama imza görünmüyor (belki herks varsa kendi imzasını sadece kendisi görüyordur.)

Bana görünen Şöyleki :  Ekran kartı alıyorum ama kafam çok karışık

• bir kaç ay sonra az daha para biriktirip 2.el ya i7 2600-2600k-2700k almayı düşünüyorum ya da sıfır i5 3470 düşünüyorum
    İyi ne güzel, 2. el i5 2500 veya üzeri yada i7 2600 gibi işlemciler 4 çekirdekli olmaları sebebiyle baya daha giderler, işlemcini satıp yine 2. elden bu tip işlemcilerle gayet yeterli 1 oyun makinasına çevirmiş olursun systemini bu kart ile ve dediğim gibi 1 süre zaty mevcut işlemcin o kartı idare edicek, seni üzmiycektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 28 Ekim 2014; 22:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

İyi ne güzel, 2. el i5 2500 veya üzeri yada i7 2600 gibi işlemciler 4 çekirdekli olmaları sebebiyle baya daha giderler, işlemcini satıp yine 2. elden bu tip işlemcilerle gayet yeterli 1 oyun makinasına çevirmiş olursun systemini bu kart ile ve dediğim gibi 1 süre zaty mevcut işlemcin o kartı idare edicek, seni üzmiycektir..

Nedir bu zaty zaty okurken uyuz etti beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğin bilgiler için teşekkürler çok yardımcı oldun bana i3 şimdilik bana yeteceği için sorun olmayacaktır ama ilerde yetmiyecek onun için işlemci arayışlarına başladım
    Önmli değil.
    Şimdiden arayışa girmen güzel tabi, belki hiç ummadığın şekilde uygun fiyatlı 1 şeyler'de düşürüleriblir, nasip/kısmet belli olmaz bu işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CimriTürk

quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Nedir bu zaty zaty okurken uyuz etti beni.

• evet arkadaşlar msi vatanda stoğa girdiği gün gtx 760 aldım kurdum işlemcim ile deneyimlerimi sizlere güzel bir video ile paylaşacağım bununla ilgili konu açacağım bakalım darboğaz var mı yok mu bana söylersiniz ama ben darboğaz görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.