Arkadaşlar max 100 dolara bi ekran kartı almak istiyorum.Bilg p3 700 mhz intel i 810 anakart var.Benim için uyumlu olacak hangi kartı önerirsiniz.ayrıca bu 8x 16x nedir??(Oyun için kullanılacak)Birde ram alıcam.Acaba anakartım 2x512 uyumlumu.Yardımcı olursanız sevinirim.
malesef benimde bi bilgisayarımda i810 chipsetli bi anakart var.. niye malesef??? malesef çünkü o 8x-16x dediğiniz şeyden bu chipset desteklemiyo. yani AGP yuvası yok. o yüzden mecbur PCI slotuna takılan bi ekran kartı bulmanız gerekiyor. sıfırı oldugunu zannetmiyorum ama forumda ikinci el satan var. ram olarakta sdram desteliyor zaten 512 li bulabileceğinizi bulsanızda destekliceini sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: receps
malesef benimde bi bilgisayarımda i810 chipsetli bi anakart var.. niye malesef??? malesef çünkü o 8x-16x dediğiniz şeyden bu chipset desteklemiyo. yani AGP yuvası yok. o yüzden mecbur PCI slotuna takılan bi ekran kartı bulmanız gerekiyor. sıfırı oldugunu zannetmiyorum ama forumda ikinci el satan var. ram olarakta sdram desteliyor zaten 512 li bulabileceğinizi bulsanızda destekliceini sanmıyorum.
OEM 512 MB SD RAM PC 133 mavibilgisayarda var.ama senin kart 100 mü yoksa 133 mü onu bilmiyorum bi yazarsan sevinirim