Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALICAM AMA KARAR VEREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BÜTCEM sınırlı sakın dalga geçmeyin öğrenci parası işte 80 90 ytl lik performansı ii olan oyun ve videolarda sorun çıkarmayan bir ekran kartı alıcagım tavsiyeleriniz..

edit: düzgün bir şekilde sadece mesaj yazmak için tafsiye etmeyin.performansı hakkında bilgi verirseniz ii olu

• Kendini biraz daha zorlayabilirsen 8600 gt sonic tavsiye ederim.
  • acelen yoksa bekle ati 4000 serisini fiyatlar dussun ozamana kadarda bi yerden 50 - 60 lira bul naap et 150 lirayla yardımcı olabilirim
  • Arkadaşlar Bende ekran kartı alcağım param 150 Ytl bu civarlarda iyi 512 mb 256 bit bir ekran kartı tavsiye ederseniz sevinirim.Lütfen acele cevaplayın:)
  • Cokmu aceleniz var anlamıyorumki oyunlar kacmıyo tam tersi teknoloji gelisiyo biraz sabır biraz nakit
  • quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

Cokmu aceleniz var anlamıyorumki oyunlar kacmıyo tam tersi teknoloji gelisiyo biraz sabır biraz nakit

kaç senedir bekle diyosunuz sabrım taştı artık teknoloji o fiyat düşünce başka üst modeli çıkıcak ve yine biraz bekle onu al diyenler olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acele dememin sebebi 16 Haziran günü alacağım ya o gün alacağı ya 1 ay sonra alcağım acelemin sebebi bu lütfen yardım edin:)::
  • hyr yeni seri gelio 1-2 hafta yane fiyat duscek ben ondan bekle diyorum
  • arkadaslar bende 250 300 civarı bir ekran kartı arıyorum tavsiyesi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaqa17

arkadaslar bende 250 300 civarı bir ekran kartı arıyorum tavsiyesi olan varmı

ya konuyu ben açtım siz de ekmek yiyorsunuz kiramı verin
  • Olsun Arkadaşım sen yine dediğim gibi bi tavsiye yapsan iyisinden son çıkan oyunları falan süper oynatacak hiç donma falan olmayacak hızlı olacak.Lütfen..:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilim-67

Olsun Arkadaşım sen yine dediğim gibi bi tavsiye yapsan iyisinden son çıkan oyunları falan süper oynatacak hiç donma falan olmayacak hızlı olacak.Lütfen..:)

80-90 lıra ve super kat oyle mı sen bı dolaş gel hocam beynıne oksıjen gıtsın yanlış anlamada benı
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

quote:

Orjinalden alıntı: bilim-67

Olsun Arkadaşım sen yine dediğim gibi bi tavsiye yapsan iyisinden son çıkan oyunları falan süper oynatacak hiç donma falan olmayacak hızlı olacak.Lütfen..:)

80-90 lıra ve super kat oyle mı sen bı dolaş gel hocam beynıne oksıjen gıtsın yanlış anlamada benı

süper bi şey demedim gereksiz konuşanı da sevmem zaten performansı normal olsa bile yeter...

• quote:

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01

hd3650 ddr3 256mb en iyi seçim olur senin için
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50387

konu cortlamış millet artık konu açmayada üşenir oldu hayret ya adamın konusunu sabote etmişler resmen. arkadaşım sistem bileşenlerini yzarsan daha ii olur. eğer pcı-exp ise pegasusun önerisine katılıyorum..

• biraz bekle hocam 8600gt sonic+ 89$ sua nda ama 2 hafyata kadar bu fiyat dusecektir performans olarak da iyi bir ekran kartı sorun yasamazsın.
  • HD 2600 PRO 1024 MB DRR2
    8500 GT SUPER 1024 BM DRR2
    880 GT DDR3
    SİZCE bu kartlardan hangisi daha iyi hangisini alayım lütfen yardımcı olun:)
  • 3650 yada 2600pro dan birini seçin alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaqa17

arkadaslar bende 250 300 civarı bir ekran kartı arıyorum tavsiyesi olan varmı

sizde gidin 8800 gt lerden begenin bir tane , msı 8800GT oc alın 179$ a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 16 Haziran 2008; 12:29:01 >
  • Slm dostm sen bakma bunlara , örencinin halinden örenci anlar ben 256 mb 128 bit palit 7300 gt sonic oneririm 3dmark 2005 puanı birazcık o/c ile 5048 leri buluyor, o paraya 2. el 7600gs veya 7600gt de bulabilirsin cok az kasarsan yine 100 lira civarına 2.el palitin 8600 gt modelinide bulabilirsin palit onermemdeki neden tam ogrenciye hitap ediyor işin şakası tabi hem ucuz hem performans lı o/c potansiyeli yüksek markalardan biri. eger eski bi oyun seversen grafik senin için onemliyse nvidia derim... oyunu akıcı oynayım gerisi yalan diyosan o paraya ram ve cpu hızı yüksek bir ati al keyfine bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.