Şimdi Ara

Ekran Kartı Alcam Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı alcam ati istemiyorum ati var bende çok sorun çıkartıyo 150 170 tl bütçe var tavsiyelerinizi bekliyom nba 2k10 2k11 mafia 2 gibi yeni çıkacak oyunlar için nasıl bi ekran kartı lazım

• Sistemin diğer bileşenlerini de belirtisen iyi olur...

GTS250 olarak; Eco (Zotac), Green & E-Green (Palit) ve V3 (Leadtek) versiyonlarını tavsiye etmem, kırpılmış modellerdir, sata hızları düşürülmüştür.

Özel soğutmalı HD4850 bütçene uygun;

http://www.netsiparis.com/detay/12831267078/POWERCOLOR-HD4850-512MB-GDDR3-256BIT-DVI-HDMI-PCS

Ancak biraz daha fark verebilirsen, HD5750 daha iyi olur...

http://www.netsiparis.com/detay/12821020080/ASUS-EAH5750-FORMULA-DI-512MB-DDR5-128BIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 31 Temmuz 2010; 18:23:53 >

• bu istediklerinizi bu fiyata sıfır olarak karşılayabilen bir kart yok ne yazıkki. 2. el bakmanız gerek. 2. el 8800GTS , 9800GTX , GTS 250 , HD 4770 , 4830 , 4850 alınabilir bu fiyatlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

bu istediklerinizi bu fiyata sıfır olarak karşılayabilen bir kart yok ne yazıkki. 2. el bakmanız gerek. 2. el 8800GTS , 9800GTX , GTS 250 , HD 4770 , 4830 , 4850 alınabilir bu fiyatlara..

HD 4770 2. el süper bi seçim olacaktır.
  • Bende Ati 1gb Asus x1650 var ama hata veriyo çoğu oyunda
  • Doğru Ati Coğu oyunda hata verir kasma kitlenme yapar bende kullandim ve sonra Nvidia Döndüm ve sonuç müthiş oldu inanilmaz bir efect + hiz farki war suanda 9400GT 128Bit kullaniyorum cok memnunum ne kadar Apple atiyi seçsede Nvidia Hep 1 numara oyunlar boşuna Nvidia Reklami Yapmiyor Sonucta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o yüzden ati istemiyom ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanMahone

Doğru Ati Coğu oyunda hata verir kasma kitlenme yapar bende kullandim ve sonra Nvidia Döndüm ve sonuç müthiş oldu inanilmaz bir efect + hiz farki war suanda 9400GT 128Bit kullaniyorum cok memnunum ne kadar Apple atiyi seçsede Nvidia Hep 1 numara oyunlar boşuna Nvidia Reklami Yapmiyor Sonucta

Nvidia Fan Club'a hoşgeldiniz...

Reklamı bence siz yapıyorsunuz

Bu kadar boş bir yorum olamaz...

Yıllarca ATI kullandım ne sürücü sorunu yaşadım ne de söz ettiğiniz, donma ve kitlenme ile karşılaştım, her yaşadığımız sorun karşısında onu alma bunu alın diyemeyiz, Nvidia çok mu sorunsuz, kimse mi sorun yaşamıyor fanatikliği bırakın lütfen.

• reklam fln yaptiğiim yok ati nvidia ya kafa tutamaz yıllardir kullaniyrsun evet yıllardır mahrumsun gzelim Kartlardan belli oluyor kimin reklam yaptiği ha bide araştir bi neden ati nin core hizi yüksek ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AjanMahone -- 31 Temmuz 2010; 21:20:25 >
  • Arkadaşım sana öyle deme ati de iyi kartlar çıkartıyor.Gtx 295 ile nvidia tahta oturmuştu ama ati yeminini bozdu FİYAT ÖNEMSEMEDEN maksat başa geçmek ise listenin başını dx11 le ati ele geçirdi artık ati başı çekiyor.5970x2 felanlar havada uçuyor nvidia daha yeni gtx480x2 ye el attı
    Ben nvidia kullanıcısı olarak atı nin bu başarısına hayranım...http://forum.donanimhaber.com/m_41120098/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Doğru Ati Coğu oyunda hata verir kasma kitlenme yapar bende kullandim ve sonra Nvidia Döndüm ve sonuç müthiş oldu inanilmaz bir efect + hiz farki war suanda 9400GT 128Bit kullaniyorum cok memnunum ne kadar Apple atiyi seçsede Nvidia Hep 1 numara oyunlar boşuna Nvidia Reklami Yapmiyor Sonucta

Yıllarca ATI kullandım ne sürücü sorunu yaşadım ne de söz ettiğiniz, donma ve kitlenme ile karşılaştım, her yaşadığımız sorun karşısında onu alma bunu alın diyemeyiz, Nvidia çok mu sorunsuz, kimse mi sorun yaşamıyor fanatikliği bırakın lütfen.

hadi bi ATİ ekran kartinla resident evil 5 çaliştirsana =)))) Bu arada ATİYE kötü demedim

• quote:

quote:

quote:

hadi bi ATİ ekran kartinla resident evil 5 çaliştirsana =)))) Bu arada ATİYE kötü demedim

Atiye nasıl kötü demedin arkadaş yerden yere vurdun resmen
    Dediğin kısmen doğru olabilir ama sen aticileri resmen salak yerine koydun...

• http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=954971

Senin yaşın kadar kart kullanmışımdır ben, boş boş konuşup post kasma, çoluk çocukla uğraşamıyacağım...
  • LEON-X abi boş ver sen sinirlenme seni bilen biliyor zaten
    ajanmaho kadeşim ortalığı niye ateşe veriyorsun tamam sus böyle konular tartışma getiriyor sen ne diye yok resident 5 patlatsana diyorsun sen sanki 9400 le bana 60fps mi oynuyorsun
  • quote:

Sistemin diğer bileşenlerini de belirtisen iyi olur...

GTS250 olarak; Eco (Zotac), Green & E-Green (Palit) ve V3 (Leadtek) versiyonlarını tavsiye etmem, kırpılmış modellerdir, sata hızları düşürülmüştür.

Özel soğutmalı HD4850 bütçene uygun;

http://www.netsiparis.com/detay/12831267078/POWERCOLOR-HD4850-512MB-GDDR3-256BIT-DVI-HDMI-PCS

Ancak biraz daha fark verebilirsen, HD5750 daha iyi olur...

http://www.netsiparis.com/detay/12821020080/ASUS-EAH5750-FORMULA-DI-512MB-DDR5-128BIT

+1907

• bende atiden vazgeçmem hatta imzama baakrsanız zaten eski biatici olduğum elli olur ayrıca bi arkadaşın dediği kafama takıldı resident evil 5 çaliştirsana gibi bişi yazmışbiz bu oyunu gayet güzel bi eşkilde bu kartla ve bu imzamdaki powerle full ayarda açarak oynadık ve bitirdik daha halen buna rağmen ati kartlarına kötü diyebilecek birisi varmı
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=954971

Senin yaşın kadar kart kullanmışımdır ben, boş boş konuşup post kasma, çoluk çocukla uğraşamıyacağım...

Nedir bu ergenlerin derdi anlayamadım gitti konu dışı bitmiş birde ekran kartı bölümüne gelmişler.Arkadaş heralde Ati'yi sade 9550 yada 9200 kartları senelerdir üretiyor saıyor o beğenmediğin ati yıllardır oyun firmalarının yaptığı zorluklara karşı hep direndi bide bu funlar çıktı.Bir ara forumdan atisi olan bir arkadaşa misafir olda git performans gör .

• quote:

9400 gtx+ mı hep aynı görüntüye bakmak iyi bir efekt olsa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 31 Temmuz 2010; 22:03:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.