Şimdi Ara

ekran kartı alacam kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi 8800gtx oc edition veya xfx 8800gtx xxx ed almaya karar verdim ama hangisini alacağıma karar veremedimsizce hangisini almalıyım msi ın ki 615/2000 iken xfx inki 575/2000 xfx 799$ mavide msi 650$ inventusta ama xfx nvidia da daha iyi gibi geliyor sizce hangisini almalıyım (mavide msi 8800gtx normal 679$)
    şimdi bide araya sapphire hd 2900xt heatpipe girdisanırım en iyisi beklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 5 Mayıs 2007; 10:36:58 >

• bencede her zaman xfx tercih etmek lazım ama msi nın işlemci hızı dikkat çekiyor
  • Aralarında 130$ lık fir fark var eğer ben 670 $ ı gözden çıkarıp bir kart alacak olsaydım 130$ daha verip XFX alırdım.
  • XFX XXX MODELİ HER ZMAN EN İYİSİDİR..

XFX
  • xfx
  • niye xfx msi daha iyi duruyo
  • 650$'a MSI daha iyi bir seçim olacaktır ama bence 2900XT'yi bekle.
    14 Mayıs lansman tarihi. 21-28 Mayıs arası Türkiye'de satışta olur. Benim tahminim Türkiye'de 490-500$'a satılır.

Ati'nin Tunus lansmanı sonrası konuşulanlar DX10'de Ati'nin altyapısının çok sağlam olduğu yönünde.

Ekran kartı için 600-700$ büyük para, acele etme ve biraz bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Msı ı Tercih et ama bana kalırsa PALİT al derim

NVDİA DA PALİT TEN ŞAŞMAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flywer -- 5 Mayıs 2007; 13:08:51 >
  • yorumlar için teşekkürler sanırım alış tarihimi eylül veya ekime kaydırdım durum crysise göre değişebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.