Şimdi Ara

Ekran Kartı Alacağım Yardımcı Olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart : Asus H81M-K
    Ram: 8gb DDR3
    PSU: 300W (yeterli olmadığını biliyorum 600W alacağım)
    Ekran Kartı : R7 240 4gb
    Monitor: W1943 1360*768

Üsteki bileşenler şuan ki PC im 2-3 yıl içerisindeki oyunları kaldırmayacağını düşündüğüm için ''MSI R9 380'' almak istiyorum. Pc bileşenlerine uygun mudur ekran kartı cevaplarsanız sevinirim.
    Son olarak Ekran kartının boyutu büyükmüş kasamın HDD kutusunun aşağı alsam sığar mı acaba aydınlatırsanız sevinirim. Şuan ki monitör VGA girişli bildiğim üzere yanında VGA çevirici geliyormuş ama görüntü DVI monitör dekinden çok büyük farklılıkta mı olur yoksa az bir şey mi fark eder . Yoksa yeni bir monitör alabilirim.
    (Sorularımı teker teker cevaplayıp yanlışları düzelten kardeşlerime, ağabeylerime, ablalarıma saygılar.)
    İSTEYEN AYNI FİYATTA DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ EKRAN KARTINI PAYLAŞABİLİR.

Ekran Kartı Alacağım Yardımcı Olur musunuz?

• viktorreznov321 V kullanıcısına yanıt
    amd rx470 4gb: 803tl
    http://www.eksenbilgisayar.com/asus-strix-rx470-4g-gaming-rx-470-4gb-256-bit-ekran-karti
  • anakartım destekler mi r9 380 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktorreznov321 -- 30 Ekim 2016; 22:17:5 >
  • viktorreznov321 V kullanıcısına yanıt
    Destekler.O monitöre çok bile gelir.

• İlk monitörü değiştirin, kalanına ekran kartı alın. En azından 1080p ucuzundan bi monitör alın, yoksa iyi ekran kartı almanın bi mantıgı yok zaten. Bu bahsedilen kartlar o monitöre fazla ve gereksiz gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.