arkadaşlar benim ana kartım BİOSTAR P4TDP şimdi kullandığım ekran kartım İNNO 3D GE FORCE2 MX400 64 MB normal olarak son çıkan oyunları oynayamıyorum. yeni ekran kartı alacağım.acaba anakartıma bütün ekran kartlarını takabilirmiyim.yada en azaından GEFORCE FX 5200 ü takabilirmiyim. veya hangilerini destekelr benim ana kartım.
5200 yaramaz eğer oyun oynayacaksan enazından 9600xt al veyaikinci el bir 9800pro al
quote:
Orjinalden alıntı: enesbey
arkadaşlar benim ana kartım BİOSTAR P4TDP şimdi kullandığım ekran kartım İNNO 3D GE FORCE2 MX400 64 MB normal olarak son çıkan oyunları oynayamıyorum. yeni ekran kartı alacağım.acaba anakartıma bütün ekran kartlarını takabilirmiyim.yada en azaından GEFORCE FX 5200 ü takabilirmiyim. veya hangilerini destekelr benim ana kartım.
5200 alırsan güncel oyunları ancak en düşük ayarlarda oynayabilirsin.bence kesinlikle ikinci el al.
her ekran kartını takamassın senin anakartının desteklediği ekran kartı türü agp(8x) yani pci-e leri kulaanamassız. Fx 5200 agp olduğundan kullanabilirsin ama o kartla oyunlarda yine sorun yaşarsın baya eski bi kart. Tavsiyem ankartı değiştirmeyeceksen 2. elden ucuza 6600 gt ya 9800 pro alabilirsin. 0 isterim dersen 9600xt.
MX400 le bu kadar idare ettigine gore 5200 alacagina 9550 yap bi de o.c cekersin o da seni 5 yil daha goturur
ekran kartı tek geçerim ati 9550 başka alma gerisi bişeye yaramıyo