Şimdi Ara

Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce hepinizin bayramını kutlarım arkadaşlar ve sorunuma geçiyim.

Ekran kartım 256mblik bir fx5200 ve güncel oyunları(pes5 gibi doom3ü falan hiç çalıştırmaz) orta düzeyinde bile kasarak çalıştırıyor.Ben bundan sıkılıp bir ekran kartı bakmaya gittiysemde ısrarla 256mblik bir kart ne olursa olsun tüm oyunları açar diyorlar.Ben artık satıcılarla uğraşmayı bıraktım ve derdime dermanı donanimhaber üyelerinde arıyorum.Şu andaki güncel oyunları rahat açabilecek düzeyde bir ekran kartı ne olabilir ve fiyatı nedir?

Hepinize şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: takoz
    ... ısrarla 256mblik bir kart ne olursa olsun tüm oyunları açar diyorlar.

Evet, 256MB'lık herhangi bir ekran kartı her oyunu açar da ACABA OYNATIR MI ???
    BURADA ÖNEMLİ OLAN: Ekran kartının bellek miktarından ziyade ekran kartının chipi.

Benim size önerim:http://forum.donanimhaber.com/m_5336188/tm.htm bu ekran kartını almanız. Fiyatı da süper. 3-4 hafta önce yine 2. el Leadtek Winfast A400 TDH 128MB nVidia 6800 almamış olsaydım linkteki kartı kesinlikle kaçırmazdım.

Bütçeniz 400-430YTL haracama yapmaya uygun isehttp://forum.donanimhaber.com/m_5331530/tm.htm daha iyi bir seçim olur. Sisteminize eğer ileride gerekirse bellek ekleyerek ve CPU güncellemesi de yaparak en az 2 yıl bu 256MB'lık süper kart ile oyunlardan yana sorun yaşamazsınız.

2. el önermemin nedeni bu süper kartların sıfırının piyasada bulunmuyor oluşu. 1-2 yıl oyun oynayabileceğim ille de sfır ekran kartı derseniz, o zaman çok daha fazla para harcayarak PCI-E anakart, CPU ve PCI-E ekran kartı almanız gerekir ki buna hiç gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    ekran kartı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.