Şimdi Ara

EKRAN KARIII ALICAM RDIMCI OLURSANIZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkdaşlar ben 128 mb lık ekran kartımı overclock kullanarak yaktım yanlışlıkla artık bilgisayarım kasılıyor...Bende yeni ekran kartı almayı düşünüyorumm ama ne alacağıma karar vermedimm...hem ucuz hem kaliteli bir ekran kartı sölermisinizz yeni çıkan oyunlarıda çalıştırıcak..100 milyon ve 1250 milyon arası olabilir fiyatıı...

• pardon ekran kartıı 100 ile 150 milyon arasıııııııııııııııııı:
  • (edit : yorumu yaparken düzeltmeni yapmışsın tamam :) ) 100 - 150 ytl arası ise Asus 9550 g/e 128mb lığını tavsiye ederim.. 256mb ını almaya kalkma 128 iyle farkını yaşamazsın hatta daha sonra overclock yaptığında 128lik buna daha elverişlidir 256 nın aldatmacalığına düşme.. Asus olması şart değil Msi falan da alsan iyidir danış almadan önce yine foruma.. 6200 serisinden de bir tercih yapabilirsin fiyatları ya tam bütçene denk gelir ya da biraz az veya fazla olur aldığın yere göre değişir.. bununla beraber 9600xt lerin fiyatının düştüğü hakkında söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum.. ayrıca güvenirsen 2. el forumuna bir bakın istersen daha ucuzua daha iyi bir kart alabilirsin ne kadar düzgün kart olur yorumsuz dikkatli olmalısın.. Yanlış anlaşılmasın kimseye taş atmıyorum, olur mu olur dikkatli ol sen :)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 18 Ekim 2005, 21:02:12 >
  • abi ben sana msı radeoon 9550 yi tavsiye edicem 128 256 fark eetmez ama tabi ki 256 daha iyidir. öncelikle senden ekran kartını alırken se değilde td sini almanı isticem.zaten sen o mevzuyu biliyorsundur.td de o/c yapma imkanı daha yüksek.se de o/c yapma oranı ise %5.bu yüzden msı radeon 9550 td ya 128 ya da 256
  • +1 , 9550 şu an en iyisi msi iyi diyorlar donanım yorumcu arkadaşlar,,
  • ya arkdaşlar msı ın tavsiye ettğiniz ekran kartının fiyatı ney acaba bileniniz varmııı..........
  • bende de ekran kartı sorunu var yeni topic açmak istemedim.alet p3 650.256 mb ram.GIGA-BYTE GeFORGE FX5200 128MB TV OUT EKRAN KARTI almayı düşünüom.aleti kasar mı derdim o.
    oyunla filan aram yok.mümkün olduğunca ucuz ve fiyata göre performansı sağlam olan bu var.70 ytl.
    acil cevap lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kart 45 ytlden fazla etmez 70 ytl ona vereceğine o/b bişey al derim oyun oynamasanda o kart o fiyat etmez
  • 1-2 seneliğine bu pc yi kullancam o yüzden o/b olayı uymaz bana.önerebileceğiniz başka bi kart var mı buna alternatif olarak
    bi de benim pc de bunnar çalışır mı.ve ya pc nin performansını etkiler mi gibi acemi soru işaretleri var bende.yani para verip de elimde kartla kalmak istemiorum.msı da baktım 120 ytl.ekran kartlarının p3 te çalışmam die itirazları olur mu?asıl merak ettim o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_ger -- 18 Ekim 2005, 23:04:43 >
  • bende hem MSI derim hem fiyat iyi hem de kaliteli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.