Şimdi Ara

Ekran kararıyor ve şu yazı çıkıyor, yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 5-10 dak. sonra siyah bir ekran geliyor ve şu yazı yazıyor:
    " Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key..." ve bilgisayar kilitleniyor. Derdi nedir acaba. Teşekkürler.

• Eğer bilgisayarında windows yüklü olduguna eminsen bios ayarlarına girip boot deviceları ayarlamalısın. Harddiski seçmelisin.
    Not: Daha önceden hata ile karşılaşmadım.
  • Harddiski seçtim ama 5 dak. sonra yine aynı yazı geldi.
  • Windowsun açılıyormu?
  • Bilgisayarı açtığımda windows açılıyor, 10 dakika kadar normal çalışıyor(ama işlemleri biraz ağır yapıyor mesela kopyalama uzun sürüyor.) daha sonra birden ekran kararıyor ve ardından o yazı çıkıyor. Sonrada resetleyerek bilgisayarı tekrar açıyorum. Daha sonra yine aynı şey oluyor, bazen kapanma süresi yarım saate kadar uzuyor. Dünden beri aynı arıza var.
  • Hımm acaip Bişi. :) şimdi senin sorunun büyük bir ihtimalle HDD den kaynaklanıyor. küçük bir ihtimalde windowsunun Bazı Dosyaları bozlumuş. şimdi hdd ye ms-dos kipinde yada başlangıçta bir sorun giderme yapsan ve hdd den kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrensen bence ii oLur. istersen bir dene ?
  • format at düzelir.windowstan kaynaklanıyo bazı sistem dosyaları zarar görmüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Format attım yine aynı hatayı verdi. Ama ben sorunu buldum galiba, zannedersem sorun Harddiskin aşırı ısınması. Fikri olan var mı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.