Merhaba arkadaşlar yeni laptop aldım ve bir sorunla karşılaştım.Bilgisayardan pek anlamıyorum mutlaka vardır kolay bir açıklaması.İnternette araştırdım ama bir sonuca varamadım.Buraya danışayım dedim.Hemen anlatayım:
Normalde 5 dk sonra ekran kararıyor.Fareye dokununca düzeliyor.Ama bilgisayar başından çok uzaklaşırsam yine kararıyor, yanlız bu sefer açma kapama düğmesinin ışığı yanmıyor ve fareyle oynasamda geri gelmiyor ekran.Bunu düzeltmek içinde açma/kapama düğmesine basıyorum bir kez.Kendi adımı seçiyorum resimli küçük seçenekten(oturum deniyor sanırım) yine normal devam ediyor.Ama internet kesilmiş oluyor.Bir download yapıyorsam o anda duruyor mesela.Bu yüzdende internette birşey indirirken bilgisayar başından ayrılamıyorum.Yok mu bunu düzeltmenin bir yolu?
(Bilgisayar:Toshiba Satellite A300)
Teşekkürler şimdiden.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bilgisayarınızın Güç Seçeneklerinden,Bu Özelliği Kapatabilirsiniz. Windows Xp'de, Sağ Tık-Özellikler-Ekran Koruyucu-Güç Bölümünde. Vista İçin Yolunu Tam Olarak Bilemiyorum.
Vista içinde aynısıymış neredeyse.Çok sağolun
Windows 7'de de
Baslat>Denetim Masasi>Güc secenekleri'nin altindan gelismis özelliklere girerek asagidaki resimde görüldügü gibi tüm sinirlamalari iptal ettiginizde bahsettikleriniz olmayacaktir...