Şimdi Ara

Kapatınca sorun yok reset atınca açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Benim sorunum şunlar ;
    bilgisayarı normal kapatınca kapanıyor sonra açınca açılıyor bir sorun yok ama bir güncellemede yeniden başlatma istediğinde yeniden başlat diyorum veya keyfi olarak yeniden başlatma yapmak istiyorum işte o zaman American Megatrends ekranına atıyor ve bilgisayarı kapat tuşuna basılı tutarak kapatıp açmam gerekiyor
    Kapatınca sorun yok reset atınca açılmıyor

ikinci olarak oyun oynarken veya bilgisayar başında oturmadığımda yani ne yaptığım farketmeksizin mavi ekran hatası alıyorum ve resetliyor yine üstteki resimde eklediğim ekrana atıyor aynı süreci yaşıyorum . bazen aşağıya eklediğim kodlu hatayı veriyor bazen mavi ekran hatası critical process died. diye hata veriyor .
    hizliresim.com
    8e36855f-091e-4abd-88be-33e7c131599f - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/nqPAlv

üçüncü olarak ise obs ile veya windows ekran kaydedicisi ile oyun kaydı yapıyorum , yaptığım kayıt açılmıyor kodlanırken hata oluştu tarzı hata alıyorum . iki hafta önce bu hataların hiçbiri yoktu . sistem geri yükleme yapıyorum 2 gün içinde tekrar aynı hatalar başlıyor . format atıyorum yine aynı şekil . yardım bekliyorumKapatınca sorun yok reset atınca açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenserhad -- 21 Haziran 2020; 1:26:11 >

• Hocam sorunu nasıl düzelttiniz acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Bilgisayara bağlı tüm USB cihazları çıkartarak reset atmayı dener misiniz lütfen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.