Şimdi Ara

Ekran Grafiklerinde Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunu indireli birkaç saat oldu ama oyun ekranım böyle.
    http://i.hizliresim.com/rLZ3Za.jpg

Ekran kartım intel x3100, oyunlara pek uygun değil biliyorum ama lol grafiklerini düzgün çalıştırırken (en azından düşük seviyede) dota'yı çalıştıramamasını saçma buldum. Bir de pek anlamıyorum bu konulardan, ondan da olabilir ^^

Aklımı karıştıran diğer nokta ise youtubeda bu ekran kartı üstünden dota'yı deneyenler ve başarılı olanlar var. Yapabileceğim bir şey var mı yoksa umudumu kesiyim mi

• oyunda sıkıntı olabilir silip yeniden kurmayı dene bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Eeline

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Oyunu indireli birkaç saat oldu ama oyun ekranım böyle.
    http://i.hizliresim.com/rLZ3Za.jpg

Ekran kartım intel x3100, oyunlara pek uygun değil biliyorum ama lol grafiklerini düzgün çalıştırırken (en azından düşük seviyede) dota'yı çalıştıramamasını saçma buldum. Bir de pek anlamıyorum bu konulardan, ondan da olabilir ^^

Aklımı karıştıran diğer nokta ise youtubeda bu ekran kartı üstünden dota'yı deneyenler ve başarılı olanlar var. Yapabileceğim bir şey var mı yoksa umudumu kesiyim mi

Aynen bendede aynı sorun var lütfen yardım edin steamdan kurdum girdim ve bendede aynı sorun çıktı bendede aynısından var sanırım intel dahili kartı

Ekran Grafiklerinde Sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbaba10 -- 8 Ağustos 2014; 13:07:52 >

• Bu kadar geç cevap verdiğim için üzgünüm konuyu yeni gördüm :D

Kardeşim lol çalıştırıp da dotayı çalıştırmaması çok da anormal bi durum değil mesela ben lolü 70-80 arası bi fps ile oynarken dotayı en fazla 60 da oynayabiliyorum.

Gelelim ne yapabilirize şimdi o ekranın o şekilde olmasının 2 sebebi olabilir :

1) Packet loss dediğimiz aptal olay bazen crepleri göremezsin attack animasyonunu göremezsin falan filan. Bu tamamen senin internet hızına bağlı bir durum yani pc ile bi alakası yok.

2) Fps değerlerin düşüktür pc oyunu kaldıramıyor olabilir ama bunun için bi kaç düzenleme yapabiliriz.https://www.youtube.com/watch?v=BgTrdjk3fvE bu videoda fps arttırımı çok güzel bir şekilde anlatılmış rahatlıkla bakıp uygulayabilirsin. Yok buna rağmen ekran görüntün düzelmediyse o zaman o pc ile olmaz kardeşim .

dipnot : eğer yukardaki videoyu uygulamaya üşendiysen nvidianın geforce experince diye bir uygulaması var. Bilgisayardaki oyunları otomatik bulup senin pc için en uygun ayarlara optimize eder. Onu deneyebilirsin ama videodaki kadar kompleks ve çözücü değil haberin olsun.

Bunları bi dene olmazsa bana yaz daha ayrıntılı bir şekilde çözmeye çalışırız durumu . Hadi kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.