ekran görüntüsünü video olarak kaydetme programı tavsiye eder misiniz? windows 10 64bit işletim sisteminde çalışacak tamamen ücretsiz kaydedilen 1GB ekran görüntüsünü ziplediğimde boyutu 20MB civarına düşecek şekilde görüntüler kaydeden olması lazım. tabi 20MB olmaz 40MB olur ama ziplediğimde çok düşmesi gerek. Snagit kullanıyordum windows 7 nin üstünde çalışmıyor o. |
ekran görüntüsü video kaydetme programı windows10

-
-
bandicam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
OBS Studio var. Tamamen open source yayıncı programı ama ekran kaydı alma işlevi de var. Az kaynak harcıyor. Kaydedilen videoların boyutu biraz da fps ve çözünürlüğe bağlı olarak değişir tabi ama ne kadar boyut oluyordur bilemiyorum.
-
o program çöpe benziyor.
- 10 dakika üstü kaydetmeye izin vermiyor ( beleş versiyonda)
- çekilen video üstünde bandicam reklamı var ( beleş versiyonda)
- şu saatte çekime başla bitir gibi bir ayar yok (beleş versiyonda)
-
geforce experience
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
programı indirdim 128MB.
nvidia ekran kartı olmazsa o program çalışmıyor.
-
bir video izledim gereğinden fazla next next şunu seç bunu seç bir saat video kaydetmeye başlayamadı ayar yapmaktan...
daha pratik birşey bulabilirsem iyi olacak olmadı bunu da yükler denerim. sağol tavsiye için.
-
farklı çalışma şekli var.seçili sekmeyi kaydediyor. sekmeyi aşağı indirirsen kaydı sonlandırıyor. ekrandaki belli bir alanı kaydetmene izin vermiyor.
yaw kardeşim snagit'in 64bit crackli versiyonunu bulup geçicem. ne iğrenç programlar bunlar
-
dolarlara kıyıcan agaaaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
32bit olarak snagit'i kurdum oldu bitti ya.
dolar harcamaya gerek yok.
işinghi bilajeğangh işhe gidmeyejenğagh bu devürde emmoğlu
vara yoğa gayme harcarsangh ıraaad durmazsangh para neyüm galmaz gidengh amele olungh sonra
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X