Bildirim
Ekran çıkan reklam

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende de buna benzer sorun olmuştu explorer kaldırdım yeniden yükledim düzeldi -
Bilgisayarda "Adware" adlı bir virüs olabilir. Format at gitsin.
Format işe yaramazsa Fabrika ayarlarına sıfırlaman gerekebilir, çünkü herşeyi siliyo. -
zaten kendi içerisinde kendi image olmalı notebook un, model, marka nedir? -
Bende sorun yok. Yardım etmek için yazdım.
Bende bulunan özellikler:
Notebook: Lenovo G570
Antivirüs programı: Microsoft Security Essentials (sık sık güncelleştirilmiş)
Yinede sağol -
Merhaba,
Sisteminizi güvenli mod'da açarak Combofix ile temizlik yapıp tekrar denermisiniz? Yüksek ihtimal ile sorununuz düzelecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Sisteminizi güvenli mod'da açarak Combofix ile temizlik yapıp tekrar denermisiniz? Yüksek ihtimal ile sorununuz düzelecektir.
hocam uzun zamandır göremiyorum sizi nerelerdesiniz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sericatil18
quote:
Merhaba,
Sisteminizi güvenli mod'da açarak Combofix ile temizlik yapıp tekrar denermisiniz? Yüksek ihtimal ile sorununuz düzelecektir.
hocam uzun zamandır göremiyorum sizi nerelerdesiniz :)
Merhaba,
İşlerim aşırı derece de yoğun olduğundan fazla giremiyorum foruma :) -
quote:
Merhaba,
İşe yarayacağını düşünüyorum ama benim tavsiyem format. Nasıl güvenli modda açılacak? Ben şunu biliyom:
Laptop'da: Güç dümesi ile kapatıp Güvenli mod seçecez.
Bunu Masaüstü bilgisayarda uygularken de fişi çekip takcaz. F8 ile güvenli mod açılır diyolar ama bende öyle değil. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sericatil18
quote:
Merhaba,
hocam uzun zamandır göremiyorum sizi nerelerdesiniz :)
Merhaba,
İşlerim aşırı derece de yoğun olduğundan fazla giremiyorum foruma :)
Hocam arayı fazla açmayalım :) -
google chromeden olsa gerek sil tekrar yükle hala olursa mozilla , yandex browser , internet explorer bunlardan dene bunlardada olursa format -
Format da olmuyorsa Fabrika ayarlarına sıfırlayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: tahayigit
quote:
Merhaba,
İşe yarayacağını düşünüyorum ama benim tavsiyem format. Nasıl güvenli modda açılacak? Ben şunu biliyom:
Laptop'da: Güç dümesi ile kapatıp Güvenli mod seçecez.
Bunu Masaüstü bilgisayarda uygularken de fişi çekip takcaz. F8 ile güvenli mod açılır diyolar ama bende öyle değil.
İmzan da yazan PC Tamircisi ile bütünleşmiyorsun o zaman..
Ufak sorunlar da format atılmaz, formatı son çare olarak değerlendirin..
Kullanmış olduğun Laptop ise eğer, F8 ile konsola giremiyorsanız, FN+F8 kombinasyonu ile deneyebilirsiniz. Girmeme gibi bir lüxü yok.
-
Antivirüs olarak Microsoft Security Essentials öneriyorum. Veya avast! antivirüs programıyla taratın. -
quote:
Orijinalden alıntı: evetben
1-2 gündür resimdeki reklam geliyor sol alt köşeye ne yapmalıyım.Kızım laptopda oyun oynadıktan sonra başladı tahminimce.Lisanslı mcafee kullanıyorum taradım geçmişi sildm vs ne yapmalıyım?
Reklam engelleyici programlar indir. O da olmasa:
Fabrika sıfırlaması son çaren olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayigit -- 24 Şubat 2013; 13:50:26 > -
Herkese teşekkürler combofix işi çözdü. -
Reklamların cıkmaması için Google crome' da **** diye program var onu yükleyin ve reklamsız yaşayın -
Ad.Block Plus tvsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X