merhaba arkadaşlar dün bi sistem aldım kurdum onbord a calıstı sonra ekran kartımı taktım kartın fanı donuyor ama göruntu vermıyor acaba anakartmı desteklemıyor yardım edersenız sevınırım .
AMD PHENOM II X6 1090T 3.2GHz 9MB CACHE
4 GB DDR3 1333 MHz CL9 KINGSTON
POWERColOR HD6870 1GB GDDR5 256Bit DUALDVI HDMI
MSI 880GM-E41 880G DDR3 VGA GLAN
ARTES POWER-TRAIN 90F01 500WATT PIANO SİYAH ATX
forumda kimse bilmıyormu arkadaslar ya neden calısmıyo ekran kartı bıdaha anlatıyım
pc yi topladım kurdum ekran akrtını takmadan on borda calıstırdım formatladım sonra ekran kartını taktım kablolarımıda taktım pc calıstı ama ekrana goruntu gelmedı ekranı tetıklemedı yane hıc anakartmı dusuk geldı neden acaba?
BIOS tan onboard ekran kartını kapatıp öyle deneyin. Eğer sorun çözülmediyse kartı ekrana bağladığınız kabloları kontrol edin ve takılı olduğu yerleri değiştirin. O da çare olmadıysa eğer dvi-hdmi vb dönüştürücüler kullanıyorsanız onlarda sorun olabilir, daha önce yaşadım. Değiştirince düzeldi. Durum aynen sizin anlattığınız gibiydi. Son çare olarak ekran kartını başka bir bilgisayarda deneyin.
arkadasım gercekten cok tesekkur ederım önerılerın ıcın hemen denıcem .
bende bir anakart var çalışıyor fakat 4pin(2 sarı 2 siyah) kabloyu anakarta bağlayınca çat diye bi ses gelip sistem kapanıyor.anakart tamircisine götürdüm kısa devre arızası var iflah olmaz diyor. anakart lga 775 ddr400 agp. bu anakart sizcede tamir olmazmı?işlemci fanını çıkartıp taktıktan sonra oldu.
primary graphics adapter bios da 3 tane ayar var internal pc-e pc pc-e yi secıyorum yıne gelmıyo goruntu anlamadım gıttı .
vga share memoty ayarlarıda d auto da duruyo bukadar