Şimdi Ara

Ekran a görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün hdmı VGA dönüştürücü kablo almıştım n11 den kablo çalışmadı bağladım görüntü vermedi monitör yanıp sönmeye başlıyordu onu takınca defalarca denedim görüntü olmadığı için PC kapatamadım her defasında fişi çektim taktım calismayinca bende VGA girişi ile bağladım orada da görüntü gelmedi bir kaç kez kapayip actim PC kafayı yedi sistem kurtarma çıktı neyse yaptım dün oldu bunlar şimdi ise PC açıyorum görüntü gelmiyor kablo ekran kartima zarar mı verdi ya da başka birşey mi oldu bilmiyorum ama 5 yıllık PC o kabloyu alana kadar gayet sorunsuzdu şimdi ben bu konuda ne yapabilirim hem PC düzeltmek açısından hemde n11deki satıcı mağazayı şikayet açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce bir monitör dahil sisteminizin tüm bileşenlerini yazın. Aldığınız kablo nedir onu da yazın. Ayrıca, sistemde fark ettiğiniz başka hata vs. var ise onu da belirtin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba qwasderf,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.