Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

bende yeni nesli 30 tl lik tarifeye geçtim.

bir sorum olacak

wifi hotspot olarak telefondaki interneti tablete yada notebooka paylaştırınca da bu sınırsız internet kapsamındamı olur?

yoksa onu ayrıca mı ücretlendirirler?

hayırlı günler.

sonucta veri alıs-verişini telden yapıyosun farkeden bişi olmuyo yani tarifendeki internet kapsamında oluyo
  • lütfen çekim alanlarınızı kontrol edin, istanbulun göbeğinde oturduğum mahallede çekmiyor avea. 6 yıllık kullanıcıydım değiştirmek zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufunqitos

quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

quote:

Orijinalden alıntı: ufunqitos

benim adıma fatura yok. İkametgahla da uğraşamam? ne yapıcaz peki

şimdi bu seçeneklerden birini seçmenin vakti geldi :

a)birisiyle anlaşıp evde bedava yemek ısmarlama vaadiyle veya anne-babana söyleyerek adına ikametgah almasını sağla.

b)birisiyle anlaşıp evde bedava yemek ısmarlama vaadiyle veya anne-babana faturalardan birini üzerine yapmalarını sağla (18 yaşından büyüksen)

c)muhtarlığa yürü ve o belgeyi al ve eve getir (eğer gerçek bir survivor'ım diyorsan bunu yap lütfen)

Bence en mantıklısı c gibi duruyor ama yine seçeneklerden sana yakın olanı seç...

ikametgahımın bulunduğu şehirde değilim ama sanırım 30 Nisana dek hallederim ikametgah olayını.. Tavsiye için teşekkürlr

ikametgah ilmuhaberini artık muhtarlıklar vermiyor, türkiyenin herhangi bir yerindeki nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz.
    ikamet ettiğiniz şehirde olmanız gerekmiyor. şu anda bulunduğunuz yerdeki nüfus müdürlüğüne kimliğiniz ile gidep ikametgah belgesi almak istiyorum derseniz. 2 dk içinde size verirler.

• bu haber öğrendiğim çok iyi oldu. birazdan gidip bursadan cikaricam nüfus kaydımı. geçen ler varsa bu tarifeye ortalama kaç günde geçerim.
  • Cumartesi günü geçiş için başvurduğumda kimliğim yeterli oldu başka fatura vs. istenmedi. Dün sms geldi 22/03/2012 saat 07:01'de hat taşıma işlemi sona erecekmiş. Geçip hızını görelim bakalım aveanın...
  • Bu 2GB dolduğu zaman 3G yi kapatsak sadece 2G ile kullansak 128lik hızı tam kapasite kullanabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life35

Bu 2GB dolduğu zaman 3G yi kapatsak sadece 2G ile kullansak 128lik hızı tam kapasite kullanabilir miyim ?

Aksine 3G açık olarak kullanman daha iyi olur. Ping süreleri 3G'de daha düşüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

merhaba arkadaslar sımdı ben turkcelllıyım ve fatura kesım tarıhım 25 mart..yarın aveaya gecsem işlemler nezaman bıter? işlemler 25 marttan sonra bıterse turkcell den kullanmayacagım paketıde ödemek zorunda kalırmıyım?

beyler bu konu hakkında fıkrı olan yokmu?
  • quote:

quote:

merhaba arkadaslar sımdı ben turkcelllıyım ve fatura kesım tarıhım 25 mart..yarın aveaya gecsem işlemler nezaman bıter? işlemler 25 marttan sonra bıterse turkcell den kullanmayacagım paketıde ödemek zorunda kalırmıyım?

Bunun herhangi bir cevabı yok en erken 2 en geç 5-6 gün içinde geçiş oluyor. Avea talep edecek turkcell onaylayacak birde btk mı onaylıyor tam bilmiyorum sonra geçiş tarihi mesaj olarak gelecek. Sadece bir yerden olsa işlem belli olur ama turkcell bekletebilir 1-2 gün vs..
  • 2000 smsin kaç tanesi iletiliyormuş?
  • quote:

quote:

Fatura kesim tarihinden evvel müşteri hizmetlerini arayıp hattınızı faturasıza geçirin.Böylece numara taşımada ikinci fatura sürprizi ile karşılaşmazsınız. Yukarıdaki mesajlarda da belirtmiştim keşke takip etseydiniz.

• ben avea liyim, bugün bu kampanyaya başvursam ne zaman yararlanmaya başlarım bilen geçen varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

ben avea liyim, bugün bu kampanyaya başvursam ne zaman yararlanmaya başlarım bilen geçen varmı.

Ben 2 gün önce müşteri hizmetlerine geçmek istiyorum dedim ve 1 dk sonra kullanmaya başladım
  • 1000lik tarifeye taahhutsuz gecis icin basvurdum bugun. Ne olur ne olmaz pisman olmak da var isin ucunda:) ama bana 64 kb lik simkart verdiler. 128kb liklari varmis. Aralarinda ne fark var bilen var mi, benim internet hizimi falan etkiler mi bu is?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Ben de yeni öğrendim bu tarifeleri ve en baştan buraya kadar okudum cevapları. 6 senedir Sony Ericsson K750i kullanıyorum:) Yani şimdiye kadar hiç internet kullanmadım cepten. 14 senedir de Turkcell liyim, tarifem Kamu her yöne 1000 dk, 1000 sms 1 senelik taahhütlü olarak 40 TL. ödüyorum. Ağustos ayından önce bozarsam 8-9 ay x 5 TL. olarak faturaya eklerler ( 45 lira yerine 40 ödemek için yapmıştım taahhütü )

Nisan ayından itibaren 3-4 ay yazlıkta olucam, işlerime orada devam edicem. İnternet olayı kafamı kurcalıyordu nasıl hallederim diye. Adsl yerine bu tarifelerden birine geçmesi seçsem telefonumu değiştirmeden edge olarak bağlanabilir miyim? ( Biliyorum çok geride kaldım cepten net olayında ) Bir de oradaki baz istasyonunda 3G var mı onu nasıl öğrenirim?

Telefonu değiştirip 3G li bir telefon ile laptopta kullanabilirim sanırım, ya da avea jet modem alsam kartı ona takıp laptopta kullanabilir miyim? Bir mesajda telefonda modem özelliği olsun denmiş, böyle bir şey var mı? Yani modemli bir yeni tel. alsam sanki wireless adsl varmış gibi mi olur?

Çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim:)

İlk başta telefonunuzu değiştirmeniz gerekiyor modem özellikli veya taşınabilir wifi ağını sağlayabilen bir tel ile kablosuz direk wifiden laptopu bağlayabilirsiniz. Bu dediğim özellikler şimdiki telefonların çoğunda var. Bu şekilde interneti adsl gibi kullanabilirsiniz taki 2gb sınırına kadar ondan sonrada yavaş şekilde kullanırsınız.

3g nin olup olmadığını bir avea bayisinden sordurabilirsiniz ama orada avea kullanan birinden daha net şekilde bilgi alabilirsiniz anca çünkü avea bayisinin verdiği bilgi tam olmayabilir mesafeler baz istasyonuna göre değişebiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 21 Mart 2012; 15:17:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

quote:

quote:

Fatura kesim tarihinden evvel müşteri hizmetlerini arayıp hattınızı faturasıza geçirin.Böylece numara taşımada ikinci fatura sürprizi ile karşılaşmazsınız. Yukarıdaki mesajlarda da belirtmiştim keşke takip etseydiniz.

Müşteri hizmetlerinden ön ödemeli olarak değiştirilmiyor benim bildiğim sadece timlerden gerçekleştiriliyor bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

bende yeni nesli 30 tl lik tarifeye geçtim.

bir sorum olacak

wifi hotspot olarak telefondaki interneti tablete yada notebooka paylaştırınca da bu sınırsız internet kapsamındamı olur?

yoksa onu ayrıca mı ücretlendirirler?

hayırlı günler.

Sınırsız internet kapsamında olur.
  • Kendi müşterilerini hiç düşünmeyen bütün işi gücü diğer operatörlerden müşteri aşırmak olan AVEA gene yapacağını yapmış

Tarifeye biz geçiş yaparsak 50 tl diğer operatörden geçersen 30 tl bu nasıl bir zavallı zihniyettir.

Yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

Kendi müşterilerini hiç düşünmeyen bütün işi gücü diğer operatörlerden müşteri aşırmak olan AVEA gene yapacağını yapmış

Tarifeye biz geçiş yaparsak 50 tl diğer operatörden geçersen 30 tl bu nasıl bir zavallı zihniyettir.

Yazıklar olsun

12 ay taahüt verirsen 40tl, ben de yeni geçtim avea faturalıdan
  • bedava dakkalarımın bitmesini bekliyorum bitince hemen geçecem
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.