Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
254.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suicide

bu konuda bilgim yok bende hiç faturalı kullanmadım fakat numarayı söylemek yeterli oluyordur bence. kredi kartın varsa internette online işlemlerden de ödeme yapabiliyorsun.

bu konuyu dert etme söz konusu olan para almak oldukdan sonra firmalar her türlü kolaylığı sağlarlar, barack obamanın faturasını bile ödeyebilirsin.

hocam babam az önce aradı, faturasız hattı faturalıya taşımak için bankaya 37 TL yatırmak gerekiyormuş, ayrıca tarifeye geçmek için hat kmdeyse yanında olması gerekiyormuş. iş yattı yani
  • 3-4 aydir kullaniyorum. her bakimdan korkunc memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

Kafayı yedirtecek bana bu hız,sanki upload hızıma AKK uygulanıyor 0,36 geçmiyor hiç.

telefon hspa desteklemiyor olabilir o zaman upload 0,36 dan yukarı çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bu konuda bilgim yok bende hiç faturalı kullanmadım fakat numarayı söylemek yeterli oluyordur bence. kredi kartın varsa internette online işlemlerden de ödeme yapabiliyorsun.

bu konuyu dert etme söz konusu olan para almak oldukdan sonra firmalar her türlü kolaylığı sağlarlar, barack obamanın faturasını bile ödeyebilirsin.

hocam babam az önce aradı, faturasız hattı faturalıya taşımak için bankaya 37 TL yatırmak gerekiyormuş, ayrıca tarifeye geçmek için hat kmdeyse yanında olması gerekiyormuş. iş yattı yani

GERÇEKTEN BÖYLE BİR KURAL VARMI ?

• İlk faturam beklediğim gibi geldi, 15,50 TL. Umarım bundan sonrakiler de (extra kullanımlar hariç) normal gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

Kafayı yedirtecek bana bu hız,sanki upload hızıma AKK uygulanıyor 0,36 geçmiyor hiç.

telefon hspa desteklemiyor olabilir o zaman upload 0,36 dan yukarı çıkmıyor.

Huawei U8800 kullanıyorum
  • arkadaşlar 2 gb dan büyük bi dosya indirsem hiç net kesilmezse akk uygulanir mi yine de deniyen oldumu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

arkadaşlar 2 gb dan büyük bi dosya indirsem hiç net kesilmezse akk uygulanir mi yine de deniyen oldumu hiç

Evet anında düşüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

quote:

arkadaşlar 2 gb dan büyük bi dosya indirsem hiç net kesilmezse akk uygulanir mi yine de deniyen oldumu hiç

Evet anında düşüyor...

48 saat olayı olduğu için hemen düşmüyor benim 600 mb kalmıştı bitmesine. 48 saat olayı aklıma geldi 48 saat içinde kontrol ediyor seni operatörler.

yani 600 mb kaldı 2gb hız kotasının dolmasına diyelim. 48 saat dolmadan 100 gb lık bir şey indirebilirsin istersen aklında bulunsun

toparlayacak olursak internet hemen kesilmiyor kesilene kadar istediğini indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitreex -- 29 Haziran 2012; 4:11:23 >
  • Bende bu gece itibariyle bu tarifedeyim artık. İnternet beklediğimden çok iyi. İdeos x5 te interneti paylaştıramadım yardımcı olabilecek var mı??
  • Arkadaşlar Turkcell hattım var. Hat babamın üstüne gözüküyor. 12 senelik hat. Avea Yeni Nesil 500 tarifesine geçmek istiyorum.

Numara taşımayı babamın yapması mı gerekiyor yoksa ben üstüme fatura ile gitsem hallolur mu?

Sonuçta Avea hattı kendi adıma olsun istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 29 Haziran 2012; 11:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Arkadaşlar Turkcell hattım var. Hat babamın üstüne gözüküyor. 12 senelik hat. Avea Yeni Nesil 500 tarifesine geçmek istiyorum.

Numara taşımayı babamın yapması mı gerekiyor yoksa ben üstüme fatura ile gitsem hallolur mu?

aynı sorun bende de var. babamı göndermiştim ben, 37 Tl istemişler ve demişler ki hattı kim kullanıyorsa onun da olması gerekiyormuş yanında. siz bir bayiye gidip tekrar sorun
  • quote:

Arkadaşlar Turkcell hattım var. Hat babamın üstüne gözüküyor. 12 senelik hat. Avea Yeni Nesil 500 tarifesine geçmek istiyorum.

Islemler sirasinda baban muhakkak orada bulunmali...

• Neyse o zaman yarın gidip halledecez. Teşekkürler.
  • quote:

Neyse o zaman yarın gidip halledecez. Teşekkürler.

s.a hocam ben vodafone kullanıyordum 1 sene önce avea geçmiştim.Şimdi bu aveanın yıkılan kampanyasından yararlanabilir miyim? Yoksa yararlanmak için belli bi sürede hattını tasımıs olmak mı gerekıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb_hrn11

quote:

s.a hocam ben vodafone kullanıyordum 1 sene önce avea geçmiştim.Şimdi bu aveanın yıkılan kampanyasından yararlanabilir miyim? Yoksa yararlanmak için belli bi sürede hattını tasımıs olmak mı gerekıyo?

Yararlanırsınız diye biliyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Orijinalden alıntı: gfb_hrn11

quote:

Alıntıları Göster

sağolun hocam hayırlı cumalar

• quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

quote:

Evet anında düşüyor...

48 saat olayı olduğu için hemen düşmüyor benim 600 mb kalmıştı bitmesine. 48 saat olayı aklıma geldi 48 saat içinde kontrol ediyor seni operatörler.

yani 600 mb kaldı 2gb hız kotasının dolmasına diyelim. 48 saat dolmadan 100 gb lık bir şey indirebilirsin istersen aklında bulunsun

toparlayacak olursak internet hemen kesilmiyor kesilene kadar istediğini indir

Yok öyle birşey.

max 10mb aşarsın aşsan aşsan.

Direkt hızı düşürüyorlar geçince....

• Turkcell'den taşımıştım hattımı ve 25 haziranda son Turkcell faturamın çıkması gerekiyordu ama çıkmadı. Mesaj attım bugün arayıp ''son fatura 90 gün içinde çıkar'' demesin mi. Şok oldum. Var mı Turkcell faturalıdan hattını taşıyıp böyle bir durumla karşılaşan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Turkcell'den taşımıştım hattımı ve 25 haziranda son Turkcell faturamın çıkması gerekiyordu ama çıkmadı. Mesaj attım bugün arayıp ''son fatura 90 gün içinde çıkar'' demesin mi. Şok oldum. Var mı Turkcell faturalıdan hattını taşıyıp böyle bir durumla karşılaşan?

benim de öyle olmustu nisanda çıkması gereken fatura mayısta çıkmıştı.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.