Şimdi Ara

Ekonomi rezil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #34
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben bir sürü yol aradım taradım yok. Şu anda yasal gitmek çok ama çok zorlaştı. Aldılar surileri ülkeye onlara vatandaşlık verdiler adamlar daha sana vize verir mi vermez. Yakın zamanda ünlüler bile shengen vizesi bulamıyorlardı. TRT ekibi futbol maçı için yurtdışına gidemedi bu da halen konuşuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

10 yıllık turistik Birleşik Devletler vizem var ve defalarca gidip geldim.

Herkes “Boşa gidip geliyorsun, ben olsam orada kaşırdım” diyor.

Bazısı da “Senin gibi 50 yaşında , emekliliğe gün sayan ve yapa yalnız memura veriler tabi, memur zihniyeti öyle işlemişki kanına Amerigalılar bile biliyor asla vatanını terk edemeyeceğin, o yüzden vize veriyorlar” dedi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Senin kafan mı güzel? Daha demin çırak dedin şimdi adamı pilot yaptın. Burada uçan birisi varsa sadece sensin. Zaten yıllardır sana herkes işini soruyorlar cevap veremiyorsun orasıda ayrı bir komedi. İşsiz Adam hayat tecrüben internette trollük yapmak olabilir. Doğru dürüst arkadaşında yoktur.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 28 Ağustos 2025; 19:37:11 >
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt

nerede yazmışım türkiyede çıkarak diye ha? türkiyede pilotluk bitirdi kaçak yollardan kaçtığı için abd ye oto yıkamacı.

sende kaçarsan sende öylesin senin yere göğe sığdıramadığın kendini üst seçkin sınıf bulduğun diplomanın orada pas pas kadar değeri bile yok ne olucağını bildiğin için kaçmıyorsun zaten ;)

bazıları gitçem gitçem 20 senedir gidemediler bir türlü captan türkiye başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ağustos 2025; 19:44:27 >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Eskiden kero iyi eğitim falan diyordu. En son ödtülü abdye alınmayınca "kaçak gidin" demeye başlamış. 

aynen, dhye giren herkes senin gibi evde oturuyor.  

artık sen bile kaçak gidin demeye başlamışsın ama sorsak hala Türkiye dünyada süper güç sana göre.  

Senin Türkçe dip seviyede olduğu için ne dediğin tam anlaşılmıyor. Pilot adamı sınırdan geçirip oto yıkamacıya çırak mı yaptın? Senaryoya bak! Ekonomi rezil 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Ekonomi rezil

sen bekle almanya,abd sizin gibi özel,seçkin,prestijli insanları ayağına çağırıcak  çalışma oturma izni vericek.

kıytırık eğitimli, kıyırık vasıflı halinizle ne yapsın sizi abd almanya. 

iki kafadar siz özel davetiye bekleyin belki gelir kırmızı kar yağdığında,beyaz yaka,memur olma aşkı ile yanıp tutuşan tipler gidecek orada amelelik yapacak kahkaha atarım rte hilafet bile ilan etse siz buradan gitmezsiniz anca boş lak lak. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ağustos 2025; 22:45:40 >

Bir de havadan para istediğimizi yazmayı unutmuşsun. tek argümanın var, bari tam yaz. 

herkesin senin gibi bütün gün evde oturup ailesi olmasa ölecek tipler olduğunu umuyorsun tabi, böylece kendini avutacaksın. ama gerçekler öyle değil 

hayatta herşey statü,kariyerdir,eğitimdir ilk önce onu bir kafana kazı almanya abd artık sizi ülke ekonomisi kanatlanıp uçsa dahi sizin gibileri kapısından bile sokmaz.

1960 larda değiliz bu tip ülkeler artık nitelikli eğitimli insan gücü istiyor pas pas puanlı üni bitirip kendini bulunmaz hint kumaşı sanan megalomanlara artık ihtiyaçları yok. 

sen burada yaşlanıp ölücen zaten yaşın 40+ da unut sen onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ağustos 2025; 20:38:4 >

odtü sana göre dandik üniversite yani? 

ayrıca şunu anla artık. sen vasıfsız, bütün gün boş boş evde oturup sallayan bir tip olabilirsin ama herkes senin gibi değil. sen kendine yan.  

ıspatla ben dandik aöf mezunuyum benide kapıdan sokmaz ne yapıcak beni yaşım olmuş 40+ ağır işlerdede çalıştıramazlar artık sizin gibi hayali evrenlerde film stüdyolarında yaşamıyorum.

senmi odtü mezunusun üç kere he he he,önünden geçtiğin bile şüphelidir ,odtü mezunları aç işsiz fakir değil bu ülkede hepsinin durumu çok iyi hayatlarıda nezih elit güzel hele iyi kariyeri olan paraya para demiyor kriz vız geliyor tırst gidiyor statülü insanların hayatları süpere yakın sen kendine yan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ağustos 2025; 21:58:14 >
    Ekonomi rezil
    Ekonomi rezilsputnik türkiye
    Sosyal medyadan isyan etti: ABD'den doktora kabulü alan ODTÜ Fizik mezununa vize verilemedi
    https://anlatilaninotesi.com.tr/20250726/sosyal-medyadan-isyan-etti-abdden-doktora-kabulu-alan-odtu-fizik-mezununa-vize-verilemedi-1098159000.html

Sana bu haberi gönderdiğimde cevap vermekten kaçtın çünkü.

Evet, sen tam anlattığın tipte birisin ama herkesin öyle olduğunu sanman senin hayali evrenin. Genelde gerçeklerden kopuk yazıyorsun zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.