Bildirim
Ekonomi Bitti , Şimşek Son Kozlarını Oynuyor (9. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
-
EEE içerikten sadece bunumu anladın, PİROSUNA oy verenlere bak hele ;))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 22 Haziran 2024; 12:1:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoo, ama başkasına giydirirken kendi yazdığına da bir bak önce istedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PİOSUNU oy verene bak hele, hala utanmadan bik bik ediyor ;)
Sıkışınca hemen olayı piro muhabbetine getiriyor.. Yaşlılık işte, insan yaşlanınca böyle oluyor..
-
PİROM da PİROM diye yırtınmışlığınız eski mesajlarınızda duruyor.
Yazık size valla ;)
O senin fakirliğin
Bizimkiler ev ve araba almıştı o dönem, köyden birkaç dönüm arazi de ekleme yapmışlar hatta :D
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 22 Haziran 2024; 12:42:55 > -
Laa olm ne alem adamlarsınız.
Hiciv nedir?
Nasıl yapılır?
KIÇIDAROĞLU yasa çıkartacak gücü varmıydı?
Cevap: YOKTU
KIÇIDAROĞLU na oy verdim mi?
Cevap: HAYIR
PİROM PİROM diye yırtınıp üstünede OY VERİP, şimdi PİROSUNU yeren adamlarsınız ;)
KIÇIDAROĞLU beyefendi Y-CHP yararıcısı ve onursal başkanıdır.
"Jakosen lerimi çektirmeyin bana" ne anlama geliyor sizce ;)
daha neyi tartışıyorsunuz ya..
" 2023 Ocak-Mayıs döneminde saatte 50 asgari ücret harcayan Saray, bu yıl harcamalarını önemli ölçüde artırarak saatte 81 asgari ücrete yükseltti."
t24Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın harcamaları katlanarak devam ediyor: Saatte 81 asgari ücrethttps://t24.com.tr/haber/cumhurbaskanligi-sarayi-nin-harcamalari-katlanarak-devam-ediyor-saatte-81-asgari-ucret,1170526
"Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 5 aylık harcaması: 39,3 milyar TL"
t24Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 5 aylık harcaması: 39,3 milyar TLhttps://t24.com.tr/haber/diyanet-isleri-baskanligi-nin-5-aylik-harcamasi-39-3-milyar-tl,1170528
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya bir mesaj yazıp 10 kere editliyorsun, rezil oluyorsun 2015 yılında atıldı sıfırlar falan yazmışsın... bana yanıt verip yanıtı siliyorsun
"Tuvalete bile gidemiyorduk" demişsin gelip yok "ev aldık, kangoo aldık r19 dizel aldık" diyorsun :D
Forum üyelerine bilgisiz cahil falan demeden önce
bu 2001
Bu ise senin reisinin eseri :D
Kusura bakma telefondayım, grafiği ekrana sığdırırken biraz zorlandım, çok bilgili ve zeki isen karşılaştırabilirsin.
Ekonomiden zerre anlamayan reisin Derviş'in inşa ettiği temeli, 20 senede bile yıkamamıştı ama daha da fazla dayanamadı "nas" siyasetine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 22 Haziran 2024; 13:1:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X