Evet millet ekmek teknesini izleyenler bilir bu dizi dün akşam son bölmünü yayınlayarak televizyorn dünyasına veda etti üzüldüm böyle bir televizyondaki birçok sacma diziden iyiydi ama bitti. Bu işi zirvede bırakmalayız dercesine bitirdi hemde güzel bir sonla ve dizi herzaman yaptığını yaparak bitti yine bize birşeyi hatırlattı ölümü. Bu dizi hakkında yazacak o kadar yazı varki. 106 bölüm boyunca hep güldük, moral depomuz oldu bizim, neyse lafı fazla uzatmayayım sizce bu dizi bitmelimiydi yoksa devam mı etmeliydi.
Belki zirvede bitirmeleri iyi olabilirdi ama çok saçma bitti
kısaca anlatırmısın ben izleyemedim.merak ediyorum..
Nusret Baba ölmeseydi daha iyiydi bea..
Kızların hepsi evlendi o gıcık kitap manyağı evlenmedi....Nusret baba öldü....
Çok kısa oldu...
Kirli ile arkadaşına ne oldu ???
Birde nusrtet nasıl nerdde oldu ???
Nusret babanın azraili geldi vakit yaklaştı dedi buda 4 kızım var hepsi bekar onları baş göz edip sonra vakit bitsin dedi dediği gibi oldu ama çok saçmaydı
Bence dizinin genel formatına uygun bir şekilde bitti.Final bölümü olduğu için yorum yapamam
Bir istanbul masalı diye bir dizinin finalini gördüm ve gülmekten öldüm.Kız 3 tane erkeği ayartmış ama sonunda 3.oğlanı bırakıp öbürüyle evlenmiş.Böyle motor tipli kızların bizim dizilerimizde ne işi var
quote:
Orjinalden alıntı: hannibal
Belki zirvede bitirmeleri iyi olabilirdi ama çok saçma bitti
bencede o kadar güzel bır dızının bu kadar saçma bıtmesı kötü oldu
Bitmesi iyi oldu artık sacmalamışlardı ...
bitmesine üzüldüm :( showa geçtikten sonra baymöıştı ama yawaş yawaş düzeltmeye başlamışlardı. aleminbkralı da dönmüştü :(
ama bitişi çok saçma oldu, istanbul masalındaki gibi :D
kirli'nin sünnetsiz olduğunu öğrendik. bahriyeli kıyafetiyle sünnet düğününe hazırlanıyordu kahvede en son. bahtı hıyar da turnayı gözünden vurdu. kaptı ilik gibi cıvırı keyfine değmeyin gitsin. medet baba geçen hafta gitmişti alamanyaya zaten. imdat kızı deli doktorla everemedi. mürüvvet berberin arabasına atlayıp gitti ama nereye bilinmez. heredot ayvazın hikayesini tamamladı bu hafta. polat ve abisi ve diğer yapım ekibi kahvede heredotu dinlediler. nusrettin babanın azraili olan zat da dizinin senaristidir aynı zamanda. güzel olan şeyler çabuk bitermiş. 106 bölüm seyrettik. ama 6 bölüm kadar kısa geldi. mizah anlayışı, canayakın tipleri, milli ve manevi değerlere olan saygısı, inceden inceye, tasavvufa göndermeleri ile güzel bir seyirlik idi. hasan kaçan bir nevi meddah oldu her hafta dizinin sonunu merakla bekletti bize. bitmese iyi olurdu ama belki de tadı kaçardı. velhasıl tadında bıraktılar... darısı böyle güzel başka dizilere.
Ben çok üzüldüm yaa izlediğim 2 tane adam gibi dizi vardı şimdi 1 tane kaldıBen tekrar başlamasını istiyoruuuuuuuummmmm Bu arada Hades88 senin imzandaki yer neresi ve Min Biriya Te Kiriye ne demek?Yanındada haç gibi bişeyler var herhalde?
bende üzüldüm yaaa
en çokda Tokat'lı Bahtiyar ı seviyodum yaa -Aiiii
Yaw dizinin bitmesi çoğu insan için üzücü olmuştur Olan doktora oldu evde kaldı mürüvet ise ölüyü diriltti.
quote:
Orjinalden alıntı: Nihonjin
Ben çok üzüldüm yaa izlediğim 2 tane adam gibi dizi vardı şimdi 1 tane kaldıBen tekrar başlamasını istiyoruuuuuuuummmmm Bu arada Hades88 senin imzandaki yer neresi ve Min Biriya Te Kiriye ne demek?Yanındada haç gibi bişeyler var herhalde?
Yer yanlış bilmiyorsam Balıklı göl ama yazanlar hakkında yorumum yok...
Diziyi surekli izlemedim fakat gordukce stres atmak için takılıyordum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme