Şimdi Ara

Ekmek arası cips?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok duydum bunu yarın deniyecem. hangi cipsi tavsiye edersiniz? bide yanına çay demlerim
  • Bir de yanına mayonez sık, oh

Ekmek arası cips?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Bir de yanına mayonez sık, oh

Ekmek arası cips?

•  Ekmek arası cips?

• Bizim bir arkadaşta yarım ekmek dönerin içine bisküvi koyup yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovieScout -- 15 Mart 2012; 3:15:41 >
  • Ben çıtır ekmek olduğu zaman gidip peynirli doritos alıyorum içine doritosu doldurup yiyorum, yanında da ayran olursa offff.. manyağım galiba
  • Soğanlı ruffles yada yeşil doritosla güzel oluyor, tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi ciddi ekmeğin arasına cips koyup yiyomusunuz şimdi ? Yozgatlılarda eskiden ekmeğin içine yufka koyup yerleşmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Proud ] -- 15 Mart 2012; 3:34:31 >
  • ekmeğin arasına çatır çutur bişi konup yenir mi la
  • Ben acılı cipsleri yeğliyorum.. Nedeni ise ekmeğin tadını bastırıp kendini ön plana sadece acılı cipsler çıkartabiliyor.. He içini alıp yiyorsanız bilemem
  • bu forumda daha neler görecem acaba
  • Hamburger arasıda güzel oluyor , ketçaplı ruffles.
  • Ekmegin arasina sarı leblebi üstünede ketcap mayonez hardal

Yanındada şalgam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shape Of My Heart -- 15 Mart 2012; 4:33:18 >
  • ekmek arasına sade corn flakes...

Serbest çağrışım...
  • Cipsi çikolataya bandırıp yemekten iyidir herhalde.
  • Konuyu okuyunca midem bulandı nedense, sanırım zayıflama çalışmalarım sonuç vermeye başladı.

Abim bir ara fantezi olsun diye ekmek arası makarna yerdi, bir deneyin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Konuyu okuyunca midem bulandı nedense, sanırım zayıflama çalışmalarım sonuç vermeye başladı.

Abim bir ara fantezi olsun diye ekmek arası makarna yerdi, bir deneyin isterseniz.

fantazi değil dedemde makarnayı öyle yerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

quote:

Konuyu okuyunca midem bulandı nedense, sanırım zayıflama çalışmalarım sonuç vermeye başladı.

fantazi değil dedemde makarnayı öyle yerdi

Zaten makarna ekmek ile aynı nerdeyse , bana saçma gelir sonuçta ikisi de karbonhidrat.
  • quote:

Zaten makarna ekmek ile aynı nerdeyse , bana saçma gelir sonuçta ikisi de karbonhidrat.

Makarnayı ekmeksiz yiyemiyorum aynı şekil pilav da öyle, aileden gelen birşey sanırım hocam ailem ve sülale de ekmek yiyor bu tip şeylerin yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noblé

quote:

Makarnayı ekmeksiz yiyemiyorum aynı şekil pilav da öyle, aileden gelen birşey sanırım hocam ailem ve sülale de ekmek yiyor bu tip şeylerin yanında.

Ne acayip ailelerimiz var yahu. Allah'tan abim bıraktı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.