|
2 lira pahalı geldiyse dünün bayat ekmeğini yiyin o hala 1 lira. burada fırıncıya yükleneceğinize niye bu ekmeğin arasını dolduramıyorum diye düşünün. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Epey hakaret edip "hesap numaranızı atın size ekmek parasını yollayayım" demişti. |
Odun soban yoksa daha pahalıya geliyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 25 Kasım 2020; 17:42:48 > |
ne uzmanlığı kazanmak istiyorsunuz hocam ? |
Bu arkadaş troll çetesinden biri böyle boş yorumlarıyla meşhur afedersiniz ama tam sopalık bir şahıs :) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke_NO -- 25 Kasım 2020; 18:40:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 25 Kasım 2020; 19:6:55 > |
Tabiki hayır kıvırdı. |
Resmi yok maalesef. Ekmek zammını duyuran arkadaşa hakaret edip 1 yıllık ekmek parası göndermeyi vaad etmişti. |
|
-Dostum fırınımız var sana biraz bilgi vereyim. Bizim burada 1.25 Tl idi. Eylül ayında zamlandı 1.5 Tl oldu. -Iscı Maasi(150-120-100-90) Bunlar günlük verilen yevmiye) Işçiler izin yapacağı vakit çift yevmiye alır. -Un Parası( 50 kiloluk un 70 Tl iken ekmek 1.25ti. Şimdi unun torbası 155 Tl oldu ve ekmek yeni zam oldu da 1.50 Tl oldu.) -Odun( Tam fiyat bilmiyorum ama 1 tonu 700-800 Tl vardir) -Maya-(45 Tl idi geçen seneler şimdi 90 Tl) -Kâğıt ( 20 kiloluk olan 120 Tl tutuyor ve 1 hafta 10 gün yetiyor) -Ekmek Dağıtımı için Araca Mazot - Elektrik ve Su (fiyatlar malumun) - Işyeri bizim fakat kira olan yerler de var) Aklıma gelen masraflar bunlar. Hal böyleyken bizim burada ekmegin fiyatı 2 Tl olmalı ki yaptığın ise değsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bak dilin varmıyor aşağılamak için bile profesyonel nitelikli demek zorunda kalıyorsun. |
Bizde aylardır öyle. İstanbul / Ataşehir. |
|
İngiltere bile TL olarak bizden ucuz ekmek yiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 25 Kasım 2020; 23:31:48 > |
O zamanda ekmeklere kafadan en az 25 kuruş zam gelir belki de daha fazla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |