Şimdi Ara

ekipman önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. PS5 ve laptopa sahibim, bir monitörüm var ikisini onda kullanıyorum. Şu an olmasa da yıl sonuna kadar okul harçlıklarımla vs. para biriktirip sistem kurmak istiyorum. Sadece okul harçlıklarıyla birikim yapacağım için bayramlar benim için ganimet gibi. Bu bayramda bir klavye, kulaklık gibi bir şey alacağım, henüz karar veremedim. Bütün detaylarıyla ekipmanlarımı oynadığım oyunları ve şu anki sistemimi yazacağım. Ona göre tavsiye verirseniz çok mutlu olurum. Bir de bayramda öngördüğüm harçlık 3-4K arası olur. Bütçem bu şekilde, tavsiyelerini ona göre söylerseniz çok mutlu olurum.

• Laptop: 3050(Ti olabilir emin değilim bulamadım bir yerde) i5-12450H 8 GB RAM
    • Mouse: VXE R1 SE
    • Kulaklık: Havit Fuxi H3
    • Klavye: T60

Genellikle oynadığım oyunlar: Valorant, CS gibi rekabetçi oyunlar, bazen ETS. Hikayeli oyunları PC'den oynamıyorum, PS'den oynuyorum.

Başka sorunuz varsa yazmadığım unuttuğum söylerseniz sevinirim. O kadar tryhard bir oyuncu değilim ekipmanlar üst seviye olmaktansa F/P olursa daha iyi çünkü bütçem çok yüksek değil tabii ki.

• _____________________________
    asdas
    asdas
    asdas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazlık için kamera tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.