Şimdi Ara

EKİMDE AMERİKA'YA TAŞINIYORUM (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorsunuz yaklaşık 1,5 yıldır Amerika'ya gitmeyi bekliyorum ve bu sırada başıma gelen iyi yada kötü her adımımı forumda paylaşıyorum.
    Yeri geldi hacker saldırısı yüzünden işlemler ertelendi, yeri geldi eksik kağıtlar yüzünden işlemler ertelendi ama en sonunda beklediğim gün geldi.

Geçen gün telefondan gideceğim günü öğrenmiştim ve bir kaç gün sonra mail geleceğini söylemişlerdi. Bende bu konuyu açabilmek için mailin gelmesini bekledim.
    Ara ara PM'den işlerin yolunda olup olmadığını soranlarda oluyordu, bu yüzden bu konuyu açıyorum. Bu heyecanımda arkadaşlarımdan çok yanımda olan forumdaşlarıma teşekkürler.
    Umarım herkes istediği konuma gelebilir hayatta. Yıllardır hayalini kurduğum ülkeye sonunda adım atacağım.

NOT: Mailde 4 sayfalık bir metin var o alt solda büyükçe sansürlediğim kısımda indirmem için ama özel olduğu için onu koyamıyorum buraya. Sadece gelen maili koydum bu yüzden.

EKİMDE AMERİKA'YA TAŞINIYORUM (SS'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 15 Eylül 2015; 17:54:40 >

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni valize atıp götürsene kimse anlamaz😧

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tAAM

• Gidersen Ekim'e gitmezsen seneye inşallah

• Beyler bu adam bile amerika'ya kabul edildiyse Amerika'nın bir özelliği kalmamış demektir
  • Güle güle git güle güle gel Bol SS bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 15 Eylül 2015; 18:04:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kalıcı mı gidiyorsun ? İşlemler vs. ne kadara patladı ? İlk işlemden bu yana ne kadar zaman geçti ? Yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Gidersen Ekim'e gitmezsen seneye inşallah

bunu yazmak icin gelmistim simdi gidiyorum
  • Dikkat et kestaneyi çizdirme

• @galapagoskaplumbağası
    Teşekkürler. Bol SS'li bir konu açrım gittikten sonra.

@İyinin Kötüsü
    Kalıcı gidiyorum. İşlemler hakkında hiç bir fikrim yok ben ilgilenmediğim için ama 1,5 yıldır devam ediyordu işlemler. Yaş 18.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 15 Eylül 2015; 18:50:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suriye

Beyler bu adam bile amerika'ya kabul edildiyse Amerika'nın bir özelliği kalmamış demektir

Katılıyorum.
  • hocam yaş 18 demişsin dil varmı bide meslek varmı elinde ?
  • Nasi gidiyorsun neye basvurdun? Benide alsana yanina

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.