Şimdi Ara

EKİM AYINDAN BERİ AYNI SORUNU YAŞIYORUM KAFAYI YİYCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekim ayında daha iyidir diye ttnete geçiş yaptım.Önceden doping adsl 1 mbps limitsiz tarifem vardı, internet hızım gayet iyiydi.Ama ttnete geçtiğim ilk günden beri sorun yaşıyorum, ilk başta hiç yüksek hız kaldırmadı ve sürekli kopma sorunu yaşadım, bunu söylediğimde oturduğum semtin 1 mbps üzeri hız kaldırmadığını söylediler, bunun üzerine hızı düşürdüler, ama ne hikmetse yine sürekli kopma ve hız düşüklüğü yaşıyorum, ttneti defalarca aradım, 50den fazla arıza kaydım var, kaç gündür arıyorum hiç geri dönüş sağlamadılar, benim sorunum da şu, internete bağlandığımda hız düşüklüğü yaşıyorum, arıyorum hat değerleriniz düşük görünüyor santral bu şekilde destekliyor vs... bişeyler söylüyorlar, kopma problemini söylüyorum bizden kaynaklı değil, ya bilgisayar ya da modem kaynaklı problem olduğunu söylüyorlar.Modem önceden çok iyi çalışıyordu, ttnete geçince mi bozuldu?? İkincisi modem firmasını aradım, çoğu kişinin bu tür problemlerle karşılaştığını ve modemimde herhangi bir sorun olmadığını söylendi.internet koptuğunda modem ışıkları sabit herhangi bir değişim yok, ancak araç çubuğundaki ağ işaretinde ünlem işareti çıkıyor, üstüne tıkladığımda ağ 6 internet erişimi yok yazısı çıkıyor.Bu sorun her 15 dakikada bir devam ediyor, 1 dakika sonra kendiliğinden düzeliyor....Hem ben bu sorunu ekim ayından beri ttnete defalarca bildirdim, yemin ediyorum her ay 20 tlyi geçmeyen telefon faturası bu ay 58 tl geldi sırf bu yüzden :) ve ttnete arıza kayıtlarımı sorduğumda 50den fazla arıza kaydım çıktı, bu kadar aramama rağmen onlar sadece bi kaç defa telefonla aramakla yetindiler, bunun haricinde 2 aydır geri dönüş yok, ama internetle ilgili bir sorun olduğunda beni bilgilendirmek onların görevi değil mi? neden hiç ilgilenmiyorlar? ikincisi hattı iptal edeyim diyorum bu seferde cezadan bahsediyorlar, hem o kadar para verdim o kadar mağdur oldum hemde ceza mı ödiycem?? ben bu ttnetten birşey anlamadım, sorunum neyden kaynaklı olabilir?? yardımcı olursanız sevinirim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BretHart -- 14 Mart 2013; 19:34:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.