Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Bu fiyata kesinlikle mukemmel kalite diyebilirim arkadaslar detayli inceleme yapacagim merak etmeyin video kalitesi muazzam

Tüm paylaşımlarınızı 1. Msja ekleyelim emeğinize sağlık şimdiden

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

resİm yÜkleme

Guzel duruyorlar bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Motosiklet kullanıcısıyım kaskıma taktım geçenlerde şirkette masamda tak diye bir ses baktım kamera düştü allahtan sürüş sırasında düşmedi hemen gidip 3m çift taraflı bant alıp süngerinden kalan yapışkanları kolonyağ ile temizleyerek tekrar yapıştırdım eskisinden daha sağlam oldu birde şarj konusu canımı sıkıyor 720 60 fps 45 dk üzerinde çekim yapamıyor neredeyse yedek pil şart maalesef şarj konusunda kötü onu anladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjet -- 18 Şubat 2016; 12:29:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjet

Arkadaşlar Motosiklet kullanıcısıyım kaskıma taktım geçenlerde şirkette masamda tak diye bir ses baktım kamera düştü allahtan sürüş sırasında düşmedi hemen gidip 3m çift taraflı bant alıp süngerinden kalan yapışkanları kolonyağ ile temizleyerek tekrar yapıştırdım eskisinden daha sağlam oldu birde şarj konusu canımı sıkıyor 720 60 fps 45 dk üzerinde çekim yapamıyor neredeyse yedek pil şart maalesef şarj konusunda kötü onu anladım...

Motorda kullanırken Powerbank ile destekleyin sıkıntı olmaz. Sürüş esnasında durup pil değiştirme derdi olmaz.

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html

• blackjet B kullanıcısına yanıt
    Bu adam kayıt süresini söylemiş o zaman. İlk etapta şarj süresi sanmıştım😊
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackjet

Arkadaşlar Motosiklet kullanıcısıyım kaskıma taktım geçenlerde şirkette masamda tak diye bir ses baktım kamera düştü allahtan sürüş sırasında düşmedi hemen gidip 3m çift taraflı bant alıp süngerinden kalan yapışkanları kolonyağ ile temizleyerek tekrar yapıştırdım eskisinden daha sağlam oldu birde şarj konusu canımı sıkıyor 720 60 fps 45 dk üzerinde çekim yapamıyor neredeyse yedek pil şart maalesef şarj konusunda kötü onu anladım...

Motorda kullanırken Powerbank ile destekleyin sıkıntı olmaz. Sürüş esnasında durup pil değiştirme derdi olmaz.

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html

güzel fikir eyvallah da powebank için case delinmesi gerekir o yüzden yedek pil mantıklı yağmurlu havalarda oradan içeri su sızar kesin...

• blackjet B kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıdaki gibi bir aparat yeterli olacaktır. Aynısı bende var. Şarj etmekte basit oluyor

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    benim eken yolda ama 2 pil ve şarj aleti aldım yedek olsun quadcopter için kullanan varsa başka aksesuara ihtiyaç oluyor mu içinden çıkanlar yeterlimi takmak için
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    İki gün sesleri çıkmadı paypal'dan da dispute açınca geri döndüler. 30 dolar iade ya da 15 dolar karşılığında yeni ürün gönderimi teklif ettiler. Ben para iadesi istedim, bekliyorum.
  • https://youtu.be/ljZPY0qETZQ
    Kısa incelemem

• https://youtu.be/awMkSAwnksg
    https://youtu.be/pE2cfA6xZkA

• kullanan arkadaşlar acaba wifi ile telefonu fpv olarak kullansam kaç metreye kadar görüntü sağlıyor
  • benim de ürünüm geldi sonunda 24 ocakta geek adlı uygulamadan 1 monopod ve 1 extra bataryayla harici şarz cihazıyla birlikte 63 dolara aldım. ürün gümrüğe takıldı ancak gidip ödememi ibraz ettim ve 60 kuruş ödeyerek ürünümü bugün aldım ilk bakışta ürün gayet hoşuma gitti yavaş yavaş tecrübe kazandıkça aktarmaya çalışırım sizlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus Emre Doğdu

benim de ürünüm geldi sonunda 24 ocakta geek adlı uygulamadan 1 monopod ve 1 extra bataryayla harici şarz cihazıyla birlikte 63 dolara aldım. ürün gümrüğe takıldı ancak gidip ödememi ibraz ettim ve 60 kuruş ödeyerek ürünümü bugün aldım ilk bakışta ürün gayet hoşuma gitti yavaş yavaş tecrübe kazandıkça aktarmaya çalışırım sizlere

Gümrük için sınır neymiş hocam ?

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Sınır 75 euro ama bazen ürünü alıkoyup adresinize kağıt yolluyorlar bunun 75 eurodan az olduğunu kanıtla diye bende mail atarak uğraşmadım belgeleri kendim götürdüm işlem 5 dk sürmedi zaten içini açıp baktılar açmadan ne var diye sordular sonra da 60 kuruş ödeyip teslim ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

Kısa incelemem

Teşekkürler 1. msja ekledim

• Olgu hocam, benim paketler kargoya verildi gibi gözüküyor ama takibini yapamıyorum 16 şubatta takip numalarını verdileri,

RS443303906NL
    Q3484729004XX

takibi yok mu bunların :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

Kısa incelemem

Teşekkürler 1. msja ekledim

• Evde balık avında kullandığım kafaya takılan bantlı fener vardı.
    Feneri çıkarttım ve bantta 2 tane aparat kullanarak kamerayı monte ettim. Yurt dışından bu aparatı sipariş verip beklemek istemeyenler için geçici bir çözüm olabilir :)

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Olgu hocam, benim paketler kargoya verildi gibi gözüküyor ama takibini yapamıyorum 16 şubatta takip numalarını verdileri,

RS443303906NL
    Q3484729004XX

takibi yok mu bunların :S

RS443303906NL bunu 3-4 gün sonra takip edebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.