Şimdi Ara

Ek Termal Ped.... (Çorum elden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elimde yurtdışından fazla olarak getirtdiğim Termal ped var

5 cm X 10 cm X 1,3 mm boyutlarındadır... marka felan yok.... garanti yok kutusu yok

neyse elimde 6 adet var fazladan

Türkiye de, nette çok aradım, 2 yerde buldum

1-) fireball STOKTA YOKhttp://firebal.net/asp/show_stock.asp?product=3830046996572 ==>> 6 cm X 5 cm X 1 mm boyutlarında ve 8,66 lira.... yani benimki 1,667 kat daha büyük ve yaklaşık birim fiyat:
    3,46 cm² si 1 lira....

2-) sahibinden ==>>http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-donanim-thermall-pad-termal-ped-1mm-36772677/detay/ ==>> 15 cm X 15 cm X 1,5 mm ve 25€ yani birim fiyat:
    3.98 cm² si 1 lira

(bugünün kuru: 1 € = 2,26 lira)

50 cm² dir.... 8800 GTX gibi bir model için yaklaşık 32-33 cm² yeterli oluyor (ölçtüğüm için yazdım).... 4 tane mosfet yeri, 1 görüntü çipi ve 12 adet ram için.....

büyük ihtimal gtx 280-gtx285 gibi 16 adet ram çipine sahip ekran kartlarına da yetecektir... (ram lerin boyutları 11 X 14 mm²)

tanesi 10 liradır.... pazarlığım yok(hepsini alsanız dahi), kargo sürat ile 4-5 civarı tutar... kargo alıcıya ait... birim olarak: 5 cm² si 1 lira oluyor

resim temsilidir....

cep: 0505 8208917(turkcell)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 22 Mayıs 2011; 19:50:01 >

• zamanında satmazsınmız ki şunları :)
  • daha bugün gedli elime
  • yakın olsak alırdım ama kargosuydu cart curt aynı hesaba geliyor
  • 1mm değil de 3mm olanlardan olsa baya işe yarardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkme

1mm değil de 3mm olanlardan olsa baya işe yarardı.

3mm pek kullanılmıyor ekran kartlarında veya benzeri donanım parçalarında

1,3 mm boyutunda, 2 ye katla 2,6 mm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

yakın olsak alırdım ama kargosuydu cart curt aynı hesaba geliyor

aynı hesaba geliyor derken? nere ile aynı hesaba? Fireball? zaten yok stokta, sahibinden? orada benden pahalı

3 parça alana, cepe kredi yükleme ile satabilirim.... AMA ilk 3 tanesi için....

bakalım, ilgi görürse, ptt den hesap açar, "kapıda ödeme ile" gönderebilirim... 5-6 lirayı geçmez

bu arada hesabım Yapı Kredi... ilgilenenlere duyrulur (hesap no mu öğrenebilirsem iş bankasını da verebilirm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 6 Mayıs 2011; 18:44:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesela bi ram soğutucusu alcak olsam 10 lira.bu pedi alsam gene 10a gelir bana aynı hesap dediğim o yani
  • quote:

mesela bi ram soğutucusu alcak olsam 10 lira.bu pedi alsam gene 10a gelir bana aynı hesap dediğim o yani

ram soğutucusu takmaya yerin yoksa ne yapacaksın?

ram sinklerin çoğunda incecik taraflı bant vardır.... Zalman marka da yapışkanlı termal bant gördüm sadece....

ayrıca Mosfet ler için lazım ise ne yapacaksın?

örnek soğutucu ve kart için resim

• quote:

mesela bi ram soğutucusu alcak olsam 10 lira.bu pedi alsam gene 10a gelir bana aynı hesap dediğim o yani

ram soğutucusu takmaya yerin yoksa ne yapacaksın?

ram sinklerin çoğunda incecik taraflı bant vardır.... Zalman marka da yapışkanlı termal bant gördüm sadece....

ayrıca Mosfet ler için lazım ise ne yapacaksın?

örnek soğutucu ve kart için resim

• benim ekran kartında gpu ve mosfette soğutucu var accelero twin turbo .ben sadece bellekler için bişey düşünüyodum.kendim yapiyim aliminyumdan dedim bi ara arasına koyacak ped bulamadım şimdi var ama artık geç :)
  • takip için. umarım bu satış, yıllar sürer. Ben bu termal padleri edinmek için, gidip kampanyadaki, seri sonu falan ekran kartı soğutucuları alıyordum.
  • bir ay bekleyip kargo ödemeden almak isteyen olursa dealextremede var
    10.0cm*10.0cm*0.1cm olarak fiyat 6,24tl
    http://www.dealextreme.com/p/heat-sink-thermal-silicone-paste-10cm-10cm-0-1cm-35819

ama beklemeden almak isteyenler için arkadaşın fiyatıda güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk_ -- 13 Mayıs 2011; 14:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk_

bir ay bekleyip kargo ödemeden almak isteyen olursa dealextremede var
    http://www.dealextreme.com/p/heat-sink-thermal-silicone-paste-10cm-10cm-0-1cm-35819

ben Çinlilerle kapışamam hocam, adamlar suyu bile "sudan ucuza" satacaklar nerede ise

fiyat iyi ama bekle Allah Bekle

• quote:

Termal padlerde, boyuttan çok kalınlık önemlidir. Özellikle kartı komple kaplayan ekran kartı soğutucularında, bu kesinlikle önemlidir, AMD kartlarda, 1 mm, yeterli değildir, aradaki boşluğu doldurmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Termal padlerde, boyuttan çok kalınlık önemlidir. Özellikle kartı komple kaplayan ekran kartı soğutucularında, bu kesinlikle önemlidir, AMD kartlarda, 1 mm, yeterli değildir, aradaki boşluğu doldurmuyor.

iyide anlamadıgım benim yazıma neden alıntı yaptınız :)
    arkadaşın sattıgıda 1mm benim link verdigimde kalınlık etmiyo olabilir onu ürünü satan arkadaşa söyleyiniz:)
    ---------------------

çinliler hakkaten fena ucuz gözüküyo onu alim bunu alayım diyosun sonra bakıyosun başka bişidaha var onuda alıyosun Gişeye yaklaştıgında vardırya ürünleri bırakıp ben almıyorum diyen onuda diyemiyosun malum kredi kartından çekiyo kazık yine bize giriyo :)

• İstanbul ve Kocaeli(izmit) ten ELDEN alıcı olmak isteyenler var ise; Salı dan itibaren Kocaeli(izmit) teyim, Cumartesi den itibaren de Pendik-istanbul dayım.....

istanbul da iken, gününe bağlı olarak Kadıköye ve Mecidiköy' e gidebilirim.... buralarda Merkezi bir yerden elden teslim edebilirim
  • Şimdi Alıcak Kişiler İçin Cazip Hale Geldi :)
  • quote:

iyide anlamadıgım benim yazıma neden alıntı yaptınız :)
    arkadaşın sattıgıda 1mm benim link verdigimde kalınlık etmiyo olabilir onu ürünü satan arkadaşa söyleyiniz:)
    ---------------------

çinliler hakkaten fena ucuz gözüküyo onu alim bunu alayım diyosun sonra bakıyosun başka bişidaha var onuda alıyosun Gişeye yaklaştıgında vardırya ürünleri bırakıp ben almıyorum diyen onuda diyemiyosun malum kredi kartından çekiyo kazık yine bize giriyo :)

benim ürün (kumpas la hassas ölçemedim ama) 1 mm den biraz daha kalın... alırken 1,3 diye aldım zati....

ben Dealextreme' e alternatif bir sitede (3 ay önce sanırım) çok ucuza GTS 250, 9600 GT ler buldum

AMA 64 bit, ddr2 felan

linkleri bulunca koyacağım

• quote:

Şimdi Alıcak Kişiler İçin Cazip Hale Geldi :)

niye öyle diyon? Çorum da alıcısı çıkmaz mı?

şaka bir yana İstanbul da olsam, daha rahat alıcısı çıkardı

abim Yazıcıoğlu na gittiğinde sortturdum varsa diye, bazıları duymamış bile

Çorum' da bilgisayarcılara sorduğumda "yok abi" cevabını sık sık duydum

bu arada 128 bit GTS 250 ek güç girişsiz normalde 256 mb, paylaşımla 1 gb
    http://www.focalprice.com/CX186R/Nvidia_GTS250_1GB_128bit_DDR3_PCIE_16X_VGA_DVI_TVout_Graphics_Video_Card_Red.html

9600 gt sanıyordum, 9800 gt imiş 64 bit, normalde 256 mb, paylaşımla 1 gb.... dikkat ediniz, VOLAR' a çok benziyor
    http://www.focalprice.com/CX185R/Nvidia_9800GT_1GB_64bit_PCIE_VGA_DVI_TVout_Graphics_Video_Card_Red.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 13 Mayıs 2011; 21:25:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.